Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Vikingové

Vikingové (2013)

Tak mám neskonalou radost.......že tenhle seriál mám za sebou.Jak jsem byla na začátku nadšená,tak teď jsem zklamaná.konec dost bída.kdybych hodnotila série zvlášť,tak tahle za **

Šťastné údolí

Šťastné údolí (2014)

"Říkám jí, že jste báječná, pokud si to s vámi člověk nerozhází. Protože jinak umíte být pěkná osina v zadku." Dokonalý seriál, dokonalá Catherine. Svůj osobní život má v totálních sračkách a přesto svojí práci dělá na 200% a srdcem.

Broadchurch

Broadchurch (2013)

Kdyby bylo na mě, tak dám všechny tři série za dva dny. Ale brzdil mě manžel, který není takový maniak. Začátek seriálu mě moc nenadchnul. Bylo to zdlouhavé a hodně to hrálo na city. Ústřední dvojice mi byla dost nesympatická. Ale pak jsem na to najednou koukala s otevřenou pusou, rozčilovala jsem se a ty dva hlavní si hrozně oblíbila. Druhá série byla ještě lepší než první. Ve třetí sérii se řeší jiný případ, takže zase chvilku trvalo dostat se do děje.

Papírový dům (Netflix verze)

Papírový dům (Netflix verze) (2017)

Tak už jsem objevila kouzlo kinematografie severských zemí,pak německé,polské a teď španělské.to byla nádhera od začátku do konce pro mé už rozmazlené oko.i slzičky ukáply.a konec jsem dokoukala s úsměvem.

Ovládací panel
4 body