Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (87)

plakát

Wednesday - Vedle tebe umírám (2022) (epizoda) 

Ten blbý havranbál si mohli odpustit, achjo. Já byl totiž rád, že konečně sleduju něco odlišného a že mě věci podobné těmto hloupým středoškolským plesům minou, ale bohužel :D

plakát

Žít se sebou (2019) (seriál) 

Vypadalo to dost divně už od začátku, ale nakonec to tak špatný nebylo, i když nemohu říct, že bych tuhle sentimentální a zbytečně retrospektující kravinu někomu doporučil :D

plakát

Žít se sebou - Va Bene (2019) (epizoda) odpad!

Tenhle seriál nalákal na zajímavou ideu ale veškerý obsah vyčerpal asi v předchozích epizodách, takže jsem se teď musel dívat na retrospektivní díl o tom, jak se před tím, než byl Miles „nahrazen,“ stalo co??? Nic!!! :D Už první díl byl jako dost divný a ty další taky, nicméně vždy na konci každého dílu bylo vždycky něco, co mě zajímalo, jak dopadne, to se nedá říct, že by se tvůrcům nepovedlo. Ale to, čím má být seriál zajímavý se vyčerpá v prvních pár dílech a pak je to nudná, absolutně nezajímavá a trapná zdramatizovanost něčeho, co vůbec nesouvisí s tím, proč jsem, a jistě nejen já, se na to vůbec začal dívat.

plakát

Sexuální výchova - Série 3 (2021) (série) 

Byla to v podstatě nuda, protože mě zajímal Otis (v půlce série mě přestal zajímat i on, protože začal být celkem debil) a Maeve a ostatní dějové linky skoro vůbec, takže se to docela táhlo. Celkově 3. série je meh ale děj dopadl relativně fajn a stejně si myslím, že Sex Education je celkově výborný seriál.

plakát

Nelidské zdroje (2020) (seriál) 

Na to, že to pro mě byl zcela náhodný nález na netflixu, tak skutečně překvapil. Seriál je skvělý a všem ho doporučuju, nebylo to pro mě vůbec zklamání, jako pro mé kolegy komentující, naopak jsem byl rád že seriál přinesl osvěžení od všech těch kokotin co mi netflix cpe.

plakát

Sváteční rande (2020) 

Holidate ze začátku vypadal, že to bude příjemný film, ale ke konci už se to řítilo střemhlav dolů jako MH 370. Což mě ale přijde škoda, protože by to mohl být dobrý film, kdyby neměl takový stupidní děj, respektive kdyby se tak stupidně nerozvíjel. Takže na závěr - film je dobrej, premisa je sračka.

plakát

Letuška (2020) (seriál) 

Tenhle seriál je asi nejdebilnějším vyšetřováním vraždy jaký svět kdy viděl, neboť pro všechno to prvoplánovité drama a Cassieiny PTSD bullshit scény nikoho nezajímá, že v seriálu vůbec nic nedává smysl. Jednotlivé epizody vždycky začaly být trochu zajíavé teprve až na konci, a i když pominu, že veškeré IT a Maxovo hackováni je totální joke a že místo jakékoliv náznaky kriminalistiky ze strany bangkokské policie vraždu vyšetřuje FBI jako nějakej posranej da Vinciho kód, celá zápletka seriálu je vlastně nuda taky.

plakát

Volejte Saulovi - Série 5 (2020) (série) 

Na tuhle sérii jsem se sice skutečně těšil, ale byla pro mě velkým zklamáním. Strategie byla asi unudit diváka k smrtí celých 8 hodin obsahem, co vůbec nesouvisel s minulou sérií, a když se začne dít něco zajímavého tak bum! čekej na další sérii.