Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (121)

plakát

Kmotr (1972) 

Podle mě NEJLEPŠÍ FILM VŮBEC. Mohu zde vyzdvihnout scénář, režii, herce, kameru,... abych dal důvod proč to tak je. Pro mě je to hlavně kvůli tomu, že pokud slyším někde od někoho, nebo si vzpomenu na jméno nějaké postavy (Tessio, Sollozo, Clemenza, Tom Hagen, MOE GREEN...), tak tenhle film musím ten samí den vidět!

plakát

Ghost in the Shell (1995) 

Jakožto nulový fanoušek anime jsem šel do tohoto filmu s nulovým nadšením, takže jsem to bral jako povinnost tento film viděl, než abych se na něj "chtěl" podívat, a jsem velmi rád, že jsem nic neočekával, protože to co jsem dostal byla skvělá podívaná, kterou jsem vůbec nečekal. Skvělou message tohoto filmu nedokážu vyjádřit slovy, ale podvědomě si myslím, že jí znám a ještě musím zmínit, jak tento film vypadá cinematicky skvěle na animovaný (anime) film, tímhle jsem byl asi nejvíc pohlcen. "A kam bych se teď měla vydat? Síť je velká a nekonečná."

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Jen jeden film se dá nazvat Nádherným a to je Tenkrát na západě. Film, který je nejen nádherně natočený, ale nádherně vypadá, ale nejvíc na něm nádherná hudba Ennia Morriconeho a HLAVNĚ vždy nádherná Claudia Carfinale! Prostě Nádhera...

plakát

Zběsilost v srdci (1990) 

ALE JÁ MÁM ZBĚSILOST V SRDCI! Jako Twin peaks ''paroduje'' klasické telenovely, tak Zběsilost v srdci jasně paroduje klasické romantické slátaniny a já to žeru,. Tohle je asi nejvíc ''normální'' (normální, ne na Lynche) Lynchův film... no... tak... ikdyž... a nebo si to jen tupě myslím a Lynch klasicky zase vyhrál. Jen Lynch dokáže udělat film, ve kterém je Nicolas Cage jediná normálně chovající se postava. Už jsem ti říkal, že tohle sako je symbolem mé individuality a víry v osobní svobodu?

plakát

Mulholland Drive (2001) 

Nechápu, ale zároveň obdivuji tento film. I když tento film podle mě uvidíte více jak 5x stále ho nepochopíte a to je dobře! Je to horror? Je to strašidelný? Ne, spíše znepokojující, ale být znepokojen nemá od něčeho se bát moc daleko.

plakát

Batman (2022) 

Cinematicky 2. Nejlepší Batman Detektivně - Nejlepší Batman Batmanovsky - Jeden z nejlepších BATMANŮ

plakát

The Eric Andre Show (2012) (pořad) 

Stop. I'm Potato. Excuse me, look at me. What else could i be? I'm LIVING potato. I love your energy. Am I a potato? Yes or not. Asi nejlepší talkshow a prankshow co jsem kdy viděl. Ericův humor je geniální! Lidem, kteří dávájí tomuto pořadu pod 4 hvězdy říkám tohle: I DON'T TRUST LIKE THAT.