Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (37)

plakát

Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (2009) (TV film) odpad!

Tlustej syn Ventury, ktery neustale prdi a rika jeden blbejsi kec za druhym...myslim ze vic psat nemusim...hodnoceni je opravdu zaslouzeny.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Nestává se často, abych filmu dal 5*, natož naprosto čistých pět. Velmi působivě a dokonale natočené. Kamera bez chyby a hudba je jako třešnička na dortu. I když jsem věděl podle průběhu jak film skončí, stějně jsem nepotlačil na konci slzu. Prostě supr!

plakát

Zakázané království (2008) 

Hodně velká oddechovka. Dalo se na to koukat a moc nenudilo...takže přesně 3*.

plakát

Divoké vlny (2007) 

Klasicky tuctovy animak poslednich dob. Podle me chybelo na konci moralni ponauceni. Snaha tam byla ale nebylo to tk vyrazne aby si z toho nekdo neco mohl odnyst. Tyhle animaci jsou na jedno brdo. Nedokazi uz pomalu prijit s necim novym a napaditym.

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Nesympaticka Sarah a její nevyvedenej synátor po boku nadopovaneho Arnolda. Vidim v tom chut vydelat dalsi penize. Co je ve dvojce noveho tak to jsou pokusy o nejakou vetsi hloubku. Opakovalo se hodne z jednicky. Zas terminator jede v kamionu kterej vybuchne.... Vpodstate takovy predchudce Kobry 11. Same "realne" vybuchy a honicky. Do nasich hrdinu se muze strilet jak chce ale zasahne je jen jedna kulka z tisice a to maximalne do nohy nebo ramene:-). Zly terminator si asi v prubehu rikal: proc bych za nema utikal... pujdu pekne krokem a dam jim naskok a moznost aby to vyhrali. A s temi zasahy do minulosti si myslim ze taky moc nevychytali. To uz je realnejsi Cerveny Trpaslik ktery si z toho dela srandu. Vubec nemeli pokracovani natacet ale ocividne se jim o vyplatilo. Tak se natocila i trojka a ctverka a treba casem bude dalsi. Jednicka se mi celkem dost libila ale tohle uz bylo horsi. Myslim ze zde na CSFD zbytecne precenovany. Takovej film presne pro novu a jeji divaky:-)

plakát

Vyvolený (2000) 

Původně jsem očekával něco akčního. Nevěděl jsem obsah filmu proto jsem byl překvapen. Ale nakonec překvapení velmi příjemné. Konečně po dlouhé době film, kterému dávám 100%. Moc nechápu proč by se to mělo srovnávat se šestým smyslem. Tohle je jiný film a pro mě naprosto dokonalý. Willisův excelentní výkon to jen podtrhuje.

plakát

Slez ze stromu (2001) 

Překvapilo mě hodně, když jsem po shlédnutí filmu kouknul na hodnocení. Nevím, co od toho kdo čekal, ale já sem nadmíru spokojen. Tenhle styl mi sedí a opět mě Gondry nezklamal. Hodnocení 9/10.

plakát

Nové sčítání hlasů (2008) (TV film) 

ze zacatku tam opravdu objektivita nebyla. kdyby druha strana natocila podobny film je mi jasny jak by to vapdalo. taky bych vytkl ze se zde objevilo malo sokujicich informaci. vesmes to byla nuda. proste o lidech co delaji kampan ale nic vic. cekal sem o hodne vic. nejaky sokujici zjisteni nebo tak. bohuzel tomu tak nebylo takze horsi 3 *

plakát

Potopa (1974) 

Jeden z mála filmů co se přesně drží knižní předlohy a proto co se týče obsahu, tak je to opravdu dokonalé. Vůbec tomu neškodí to, že film je dlouhý víc jak tři hodiny. Ten kdo četl knihu musí být filmem nadšen. Já určitě, protože většinu věcí jsem si při čtení představoval naprosto stejně. Samozřejmě, že kniha je lepší, ale tak už to většinou bývá. Považuji to snad za nejlepší film podle knižní předlohy (z těch co jsem viděl). 80%