Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Celý život bojuji s odpůrci tohoto seriálu a snažím se jím vysvětlit, že je to opravdu velmi vtipná věc a že má opravdu s realitou společného mnohem více než všechny "novácké" seriály dohromady. Nedá se nic dělat, když je to pro někoho kreslená blbost, těžko mu to vyvracet. Já Homera a spol miluji a dívám se na žluťásky ze Springfieldu pravidelně. I kdyby existovala pouze epizoda Bart táborníkem, bude pro mne tento skvost na prvním místě! Homer: "A zas musím čelit té stupidní realitě!"

Black Books

Black Books (2000)

Bernard (Dylan) a Manny (Bill) jsou pro mě absolutní králové hrané seriálové tvorby a samozřejmě jsou naprostí králové stand upu! Znám to zpaměti a stále mne nepřestává bavit sledovat BB znovu a znovu... ;-) "There was a little man!"

Přátelé

Přátelé (1994)

Jeden ze seriálů, které jsem společně se Simpsnovými sledoval už odmala :) Neumírající klasika, parádní sestava herců, na jejímž vrcholu se v hláškách předhánějí Chandler a Joey :-)

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Peter je tak trochu blázen, ale kdo v tomto seriálu není?? Nejlepší scény jsou ty se Stewiem a Brianem :-)

Futurama

Futurama (1999)

Kromě Simpsonů, Přátel a Červeného trpaslíka jediný seriál, u kterého miluji náš dabing. U Futuramy mám ale stejně rád i originál a na dabing jsem si chvíli zvykal. Co se týče kvality, Simpsonům se vyrovná! Bender je král, Fry super-tupec a Dr. Zoidberg, ten nepotřebuje komentář ;-)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Jó, tak tohle mám opravdu rád! Krásné ženy, zlí muži, skvělý svět a úžasné napětí. To je Hra u trůny!

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Tohle prostě mijulu! Sheldon by o mně sice řekl, že budu mít jen magisterský titul a studuji podřadnou jazykovědu, ale to mu klidně odpustím, protože do mě šije tolik humoru, že to ani jinak nejde. V posledních sériích sice celková úroveň mírně poklesla, ale na pět hvězd to pořád s přehledem stačí. Tento seriál mi vyhovuje intelektuálně, sedí mi jeho humor, intenzita hlášek, prostředí, vědeckými termíny přehuštěné repliky, sedí mi prostě všechno. Big Bang, to je originalita sama. I když český dabing v tomto případě nesnáším, zakončím to hláškou v češtině. Leonard: "Příčina smrti tvého strýce je ZJ? Co to znamená?" Sheldon: "Zabit jezevcem."

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Postava Rimmera je naprosto geniální a legendární. Díl Karanténa patří mezi nejlepší díly vůbec nejen tohoto sitcomu, ale jakéhokoli seriálu... "Užijte si dvě hodiny B.K.." "Co je to BK?" "Bez kyslíku." / "Chtěl jsem vědět, jestli jste se zbláznili. Byl to takový test. Úúúúúúú!!!" "Bože..." :D

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

První série mě nadchly a tento seriál jsem opravdu miloval, ale nyní musím klesnout na 4*. Dějově se naprosto vytratil vývoj příběhu, Ted už nehledá svou lásku a ustoupil Barneymu, z nějž udělali figurínu na okrasu... Téměř žádný vtip už není vtipný, stejně jako hlášky, už nejsou. Méně než 4* nedám, protože na to jsem s tímto seriálem moc prožil, ale na 5* už se také nevrátím.