Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Velmi nebezpečné známosti

Velmi nebezpečné známosti (1999)

Ma srdecni zalezitost.... Typicka sladarna. Pohadka pro dospele, kdy zlo skodi velke lasce. S poradnou davkou intrik, romantiky a humoru...Jen ten konec by mohl byt sladsi :)

Horton

Horton (2008)

Kreslena pohadka.....ale pohadka, kde kdyz se clovek zamysli, tak to neni jen o ,,smitku,,. V dnesni dobe, kdy lidstvo je laxni ke vsemu a ke vsem, je v pohadce ukazano, ze by tomu tak byt nemelo... Samozrejme je to natocene pro deti, a dite v tom uvidi jen kreslene postavicky, ale vzdy jde o uhel pohledu.... A me Horton pripomina novodobou bajku, kdy si mame vzit z pribehu pouceni - davat pozor na okoli kolem sebe, pomahat a mit dobry pocit.

Je to i můj život

Je to i můj život (2009)

Nikdy jsem tolikrat nebrecela u filmu... Bohuzel, kdo zazil odchod blizkeho, tak velice dojemne zachycene momenty, ktere jsou dane do hned nekolika smutnych pribehu...

Vyměřený čas

Vyměřený čas (2011)

Scifi vylozene nevyhledavam, ale musim se priznat, ze do tohoto filmu jsem zamilovala, a to nejen kvuli hlavnimu hrdinovi (ktery dle meho nazoru nejen dobre zpiva, ale odvadi dobrou praci i na platne), ale kvuli zamysleni nad samotnym dejem. Clovek se snazi udelat dobrou vec, zene se za tim, riskuje a nakonec se tim narusi cely system. A misto toho, aby vse dopadlo ,,happyendem,, .........zene vse do zahuby.