Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (699)

plakát

Americký ninja (1985) 

To byl nejlepší film, ale když mi bylo deset :).

plakát

T2 Trainspotting (2017) 

Nostalgie a to velká. Ještě dlouho mi v hlavě zněl Rentonův monolog v geniální choose life scéně. Filmu není moc co vytknout, snad jen to, že ikonický soundtrack Underworld z jedničky v T2 Boyle ani jednou pořádně nerozbalil. Pěkně dlouho jsem neodcházel z kina takto spokojený.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

No, to je ale těžká nostalgie..

plakát

Dallas 63 (2016) (seriál) 

Konečně něco co Kingovi nesprasili..

plakát

Christine (1983) 

Dobrý film podle dobré knihy.

plakát

Běžící muž (1987) 

Původní Running Man Stephena Kinga : Ben Richards žije v chudisnké čvrti, má nemocnou dceru, tak se přihlásí do Reality Show, kterých je v té době hodně a ve všech jde o život např. Uplavete krokodýlům, Jak horké to dokážete uchopit nebo Šlapcím mlýnem k balíku. Největší pecka je však Běžec, do kterého také Bena vyberou. Po úvodu ve studiu Bena vypustí s 12hodinovým náskokem do reálného světa, žádné přiblblé arény, jako ve filmu. Po této lhůtě jej začnou lovit nejen cvičení lovci, ale i řádní občané, kteří za ověřené zpozorování nebo udání vedoucí k chycení běžce, dostanou odměnu. Za každou hodinu na svobodě Běžec inkasuje 100 New USD, pokud vydrží Běžec na svobodě celý měsíc, vyhrává velkou cenu 1 000 000 New USD. Chycení ovšem vede k zabití. Tohle by PROSÍM byl filmový hit, ne ta sračka s Arniem, která má společné s Kingem asi to co voda s betonem. Hawg

plakát

Bounty (1984) 

Co na to říct. Pro mě pořád nejlepší námořní film a při scéně Christian vs Bligh během vzpoury mám husí kůži pokaždé když na film koukám.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) odpad!

Ty jejich zábavy mezi žrádlem, s toho by se jeden posral..