Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Obsahy (11)

Popular

Popular (1999) (seriál)

Brooke McQueen (Leslie Bibb) je populární. Je krásná, je vrchní roztleskávačka a randí s quarterbackem fotbalového týmu. Samantha McPherson (Carly Pope) je outsider. Píše do školních novin, čas tráví s partou školních odpadlíků, svých nejlepších přátel, a ze všeho nejvíc nesnáší nadřazenost populárních. Zlomyslný osud tomu chtěl, aby se dva protipóly popularity střední školy naučily spolu vycházet, když se do sebe matka Samanthy a otec Brooke šťastnou náhodou zamilují.

Džungle rtěnek

Džungle rtěnek (2008) (seriál)

Lipstick Jungle vypráví o životních osudech tří kamarádek, které patří mezi padesát nejvlivnějších žen v New Yorku. První z nich je Nico Reilly (Kim Raver), vydavatelka zbožňovaného módního časopisu Bonfire. Další je Wendy Healy (Brooke Shields), mocná žena filmového průmyslu, která se potýká se svými manželskými problémy. Tou poslední je Victory Ford (Lindsay Price), módní návrhářka, která se potýká se svou samotou. Seriál je natočen podle stejnojmenné knížky Candace Bushnell (Sex ve městě) a svým naladěním a zaměřením na silné a nezávislé ženy tak nepřímo nese odkaz Sexu ve městě.

Cachorro

Cachorro (2004)

Violeta odjíždí s přítelem na dovolenou do Indie. Svého syna Bernarda nechává u svého bratra Pedra. Ten je oblíbeným členem gay bear komunity, a tak kvůli chlapci musí svůj životní styl improvizovaně změnit. Když se Violeta z Indie nevrací, a ani se neozývá, do hry náhle vstupuje Bernardova babička, a věci se začínají trochu komplikovat...

Film získal několik ocenění, mimo jiné také ocenění za nejlepší film na českém gay a lesbickém filmovém festivalu Mezipatra v roce 2004.

Pretty/Handsome

Pretty/Handsome (2008) (TV film)

Bob Fitzpayne (Joseph Fiennes) je úspěšný muž. Je výborný doktor, má nádhernou milující ženu Elizabeth (Carrie-Anne Moss) a dva chytré zdravé syny. Co by si ještě tak mohl přát? Asi nic. Ale on si přeje. Přeje si být ženou. Svoje tajemství tají a svou touhu potlačuje, dokud se nesetká s transsexuálem Mario Wallacem (Dot Jones). Touto výchozí situací rozehrává tvůrce kultovního Nip/Tucku další kolotoč plný bizarních charakterů, vyhrocených vztahů a pořádně absurdních situací.

Glee

Glee (2009) (seriál)

Středoškolský učitel španělštiny Will Schuester (Matthew Morrison) má sen. Navrátit školnímu pěveckému klubu jeho zašlou slávu. Na škole, kde vládnou sportovci a roztleskávačky, a kde jsou děti ze sboru všem pro smích, se to jeví jako tvrdý oříšek. Nic ale není tak nemožné, když se do toho jde s opravdovou vášní...

Arrested Development

Arrested Development (2003) (seriál)

George Bluth Sr. (Jeffrey Tambor), hlava rodiny, zakladatel a bývalý výkonný ředitel Bluth Company, která buduje malá sídla a obchoduje s nimi, je zatčený pro finanční podvody. Jeho manželka Lucille (Jessica Walter) se stává výkonnou ředitelkou společnosti, a do funkce prezidenta jmenuje svého nejmladšího syna Bustera (Tony Hale). Ten není pro funkci kompetentní, a tak se rodina obrací na Michaela (Jason Bateman), prostředního syna a dvojče jediné Bluthovic dcery Lindsay (Portia de Rossi). Ten se funkce ujme, a aby dysfunkční rodinu udržel pohromadě, přesvědčí Michael svého syna (Michael Cera) a rodinu sestry (David Cross, Alia Shawkat), aby společně bydleli v jednom z modelových domů Bluth Company.

Taková je výchozí situace pro sitcom, který si za pouhé tři roky svého trvání stačil vybudovat status kultu, a získal šest cen Emmy a jeden Zlatý glóbus.

Paris Hilton's British Best Friend

Paris Hilton's British Best Friend (2009) (pořad)

Když skončilo přátelství s Nicole, Paris si hledala novou nejlepší kamarádku v pořadu My New BFF. Co hledala, to taky našla, ale protože neustále cestuje po celém světě, a dobrých kamarádů není nikdy dost, rozhodla se podobný konkurz uspořádat i ve Velké Británii. Tam se dvanáct nových odvážlivců touží stát Parisiným nejlepším britským přítelem. Vyhrát ale může jen jeden...

J.K. Rowling: A Year in the Life

J.K. Rowling: A Year in the Life (2007) (TV film)

J.K. Rowlingová, britská autorka, která svým dílem přiměla dnešní děti a mládež k tomu, co kvůli internetu a dalším moderním technologiím zapomněli. Totiž číst. Tento dokument mapuje rok spisovatelčina života před vydáním posledního dílu knižní série, která změnila nejen literární svět.

State of the Union

State of the Union (2008) (seriál)

Amerika. 50 států. 51 hlavních měst. Domov pro více než 300 miliónů Američanů. Od pobřeží k pobřeží. Od moře k zářivému moři. Země svobody, domov odvážných. Pojďme na jeden den navštívit její obyvatele. V satirických skečích Tracey Ullmanové.

The Scorned

The Scorned (2005) (TV film)

Raina jednoho dne objeví svého snoubence v posteli se svojí nejlepší kamarádkou. Následná hádka vyústí v nehodu, která má za následek její smrt. Duch Rainy si žádá svojí pomstu...

Snímek je jakýmsi experimentem Reality TV. Herecké obsazení se skládá téměř výlučně ze soutěžících amerického Survivora a Big Brothera, a scénář vytvořil Survivorem proslulý Rob Cesternino.

Paris Hilton: Moje nová nejlepší kamarádka

Paris Hilton: Moje nová nejlepší kamarádka (2008) (pořad)

Přátelství Paris Hilton a Nicole Richie skončilo, když se rozhádaly při natáčení The Simple Life. Paris ale přece nemůže být bez nejlepšího přítele, a tak na něj pořádá konkurz. Osmnáct po slávě bažících odvážlivců (16 slečen, 1 muž a 1 od každého trochu) se do něj po hlavě vrhá, a dobrovolně se tak stávají živými panenkami Paris.

Reklama