Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 208)

plakát

Čtyři dohody (2013) (divadelní záznam) 

A vezmeme se všichni za ruce a budeme žít šťastně až do smrti.

plakát

Ledové království (2013) 

Moc písniček (to mi v disneyovkách vždycky vadí), až moc roztomilých postav, sob a kůň byli sice zábavní, ale příliš podobní jednomu lichokopytníkovi z Na vlásku, ale sněhulák byl fajn a sem tam temná atmosféra také.

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Můj problém je, že jsem tomu všemu ani na chvíli nevěřila a to je špatně.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Paul Greengrass umí napínat divákovy nervy až k prasknutí. Mojí výhodou bylo, že jsem skutečný příběh neznala a tak to bylo napětí až do samého konce. Tom Hanks byl skvělý.

plakát

The Battery (2012) 

Hodně originální a netradiční zombie film a road movie v jednom, okořeněný černočerným humorem a velkou depresivní scénou na samém konci filmu.

plakát

The Plague Dogs (1982) 

Velmi temný, velmi drsný a moc hezký animák - tak trochu Butch Cassidy a Sundance Kid v psí říši.

plakát

Láska všemi deseti (2012) 

První třetina byla hezká, bylo to takové retro, ústřední dvojice byla poněkud nezvyklá (ona poněkud praštěná, on stále zamračený), byla tam hezká zápletka s mizernou sekretářkou, která umí velmi rychle psát na stroji, ale pak už toho psaní na stroji bylo trochu moc a vlastně už to o ničem jiném nebylo, takže se kouzlo poněkud vytratilo.

plakát

O myšce a medvědovi (2012) 

Krásný, hřejivý a legrační animák o malé myšce, která měla umělecké sklony a nezdolnou víru v přátelství a medvědovi, co jí byl tak trochu podobný, jen neměl její nápady a nadšení.

plakát

Náš kamarád Yetti (2012) odpad!

Tak odpornou postavu (tedy ten pseudoyetti) jsem tuším ještě neviděla. Jinak to byl velmi špatně oprásklý E.T. a kdyby byly moje děti malé, tak bych jim tento film zakázala.