Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (133)

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Zihuatanejo je synonymem naděje. Vše důležité už bylo řečeno, i když se to slovy nedá popsat - musí se to prožít...

plakát

127 hodin (2010) 

Z mojí přítelkyně film vyždímal snad všechny slzy a já jsem měl chuť být podobným dobrodruhem, jakým byl Francův skvěle zahraný Aron Ralston. Musím si tento audiovizální zážitek užít v kině a pozorovat, jak se někteří diváci při onom vyvrcholení situace zakusují do sedaček a otáčí hlavy směrem od plátna. Oprávněně, protože to vůbec nebyl příjemný pohled. Pro mě nejlepší Boyle.

plakát

Černá labuť (2010) 

Neuvěřitelně silný snímek, jehož konec je tak dokonalý, že zadupe do země i jednu nejmenovanou lesbicky laděnou milostnou scénu, která je snem každého muže. A to je fakt co říct!

plakát

Kick-Ass (2010) 

Kdyby mi při každé bitce nebo příležitosti někoho ochraňovat hrálo The Omen od Prodigy, tak by bylo rozhodně snadnější získat kuráž. Úžasný soundtrack + dokonale natočené akční scény = husí kůže a nutkání film vidět zas a znovu!

plakát

Predátor (1987) 

Nejlepší Arnoldův film s nejlepším vesmírným zabijákem. Kultovní záležitost.

plakát

Red (2010) 

"Střelila mě třikrát do hrudi a já věděl, že mě miluje. Jinak by mě střelila do hlavy." Konečně film, který sluší Bruce Willisovy. Ale hlavní hvězdou je tentokrát John Malkovich, který by měl dosta Oscara za nejlepší komediální výkon. Skvělé!

plakát

Donnie Darko (2001) 

Jeden z mála filmů, kterým odpustím i to, že jsem je nepochopil, protože to rozhodně nebyl zabitý čas. Nádherně natočené, s úžasným hudebním podkresem a se sourozenci Gyllenhaalovými, kteří hrají sourozence i ve filmu.

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Po pěti řadách je to jasných pět a místo toho, aby seriál dech ztrácel, tak ho postupně nabírá. Uvidíme, co přinese šestá řada.

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

Jeden z nejlepších válečných filmů všech dob. Reálnější pohled na válku neexistuje, ledaže by se herci vydali do opravdové válečné vřavy s kamerama na vestách. A ta hudba!!!

plakát

Počátek (2010) 

Miluju Elen Page, zbožňuju Josepha Gordona-Levitta, fandím Tomu Hardymu, jsem unešený z Hanse Zimmera a uctívám Christophera Nolana!