Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (133)

plakát

Ať vejde ten pravý (2010) 

To jediné, co snímku ubírá body, je fakt, že nebyl první. Pro mě je ale více zapamatovatelný, než původní švédský film, ze kterého už jsem si ani nemohl vzpomenout, jak vypadala hlavní dětská dvojce. Na dvojci Kodi Smit-McPhee (Cesta) a roztomilou Chloe Moretz (Kick-ass) nikdy nezapomenu. Navíc mi celkově po režisérské a hudební stránce přišla předělávka lepší. Reeves je talent a měl by ho využít v původním snímku.

plakát

Cemetery Junction (2010) 

Po slabém Umění lhát je Ricky zase zpátky mezi vtipnými. Navíc si pro sebe napsal jednu z nejvtipnějších postav, jakou jsem za poslední dobu viděl. Škoda, že tam byl taťka tak málo. A to klišé mi vůbec nevadilo, když bylo podáváno s tak skvělým hereckým obsazenstvem.

plakát

Černá labuť (2010) 

Neuvěřitelně silný snímek, jehož konec je tak dokonalý, že zadupe do země i jednu nejmenovanou lesbicky laděnou milostnou scénu, která je snem každého muže. A to je fakt co říct!

plakát

Město (2010) 

Fandil jsem zločincům, upřímně jsem nenáviděl FBI.

plakát

Vražedná sekera II (2010) 

Hodinu se budeme seznamovat s postavama a pak je během dvaceti minut všechny zabijeme... No a taky pose*eme celý tajemný příběh jedničky... Nebýt dobrých mordů, tak je to ztracený čas. BTW shodou okolností jsem jedničku viděl včera a ta je MNOHEM lepší.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Kdyby mi při každé bitce nebo příležitosti někoho ochraňovat hrálo The Omen od Prodigy, tak by bylo rozhodně snadnější získat kuráž. Úžasný soundtrack + dokonale natočené akční scény = husí kůže a nutkání film vidět zas a znovu!

plakát

Predátor (1987) 

Nejlepší Arnoldův film s nejlepším vesmírným zabijákem. Kultovní záležitost.

plakát

Red (2010) 

"Střelila mě třikrát do hrudi a já věděl, že mě miluje. Jinak by mě střelila do hlavy." Konečně film, který sluší Bruce Willisovy. Ale hlavní hvězdou je tentokrát John Malkovich, který by měl dosta Oscara za nejlepší komediální výkon. Skvělé!

plakát

Donnie Darko (2001) 

Jeden z mála filmů, kterým odpustím i to, že jsem je nepochopil, protože to rozhodně nebyl zabitý čas. Nádherně natočené, s úžasným hudebním podkresem a se sourozenci Gyllenhaalovými, kteří hrají sourozence i ve filmu.