Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (133)

plakát

Piraňa 3D (2010) 

Aja je zpátky! Po malém zakopnutí v podobě Zrcadel se vrátil s epickým masakrem, které mu jdou nejvíc. Hromada nápadu, originálních scén a hodně věcí, které jsem vždy chtěl ve filmu vidět a čekal jsem na to, až je nějaký šílenec natočí.

plakát

Poslední vládce větru (2010) 

Ten příběh měl velký potenciál a nemůžu uvěřit tomu, že můj nejoblíbenější režisér (aspoň do Ženy ve vodě) byl ten, který ho promarnil. Herci jsou otřesní, toporní a odříkávají nejprovařenější dialogy. Nejhorší by bylo, kdyby se Shyamalan upsal celé trilogii, protože jestli něco ten příběh zachrání, tak jiný režisér a scénárista. A navíc Shyamalan není režisér, který by měl dostávat na starosti blockbustery. Je to škoda, v jiných rukou by to byla určitě velmi podařená podívaná. Po půlhvězdičce za efekty, hudbu a stopáž.

plakát

Noční můra v Elm Street (2010) 

Nebylo to zlé. Některé sny měly nápad a dobrou atmosféru, ale to by v nich nesměl být Freddy, jehož maska je těžce mimo a přirovnal bych ho k nepovedené palačince... Ale poslední scéna rulezz, to jo!

plakát

Predátoři (2010) 

Na původního Predátora to nemá, ale od té doby je to opravdu nejlepší film, ve kterém se Predátor vyskytuje. A Walton Goggins je jednoznačně nejlepší postava z celého filmu!

plakát

Zprávy TV Onion (2008) 

Seagal nikdy nebyl tak cool! Skvělý "Borat" styl humoru, který považuju za jeden z nejlepších.

plakát

Frozen (2010) 

Krev mi tuhla v žilách a mráz mi běhal po zádech.

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Po pěti řadách je to jasných pět a místo toho, aby seriál dech ztrácel, tak ho postupně nabírá. Uvidíme, co přinese šestá řada.

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Dobře se na to koukalo s vypnutým mozkem, ale proboha, však se tam vlastně vůbec nic nestalo!:o)

plakát

Česko Slovensko má talent (2010) (pořad) 

Zatím velice dobré! Prima se poučila a narozdíl od Trosečníka má tentokrát nakoukáno. Moderátoři i porotci skvělí! Hodnoceno po prvním castingu.