Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Rodinný

Zajímavosti k filmům (6)

Rozčarování

Rozčarování (2018) (seriál)

Královna Oona mluví v originále zlámanou angličtinou s poměrně silným přízvukem, který působí jako mix přízvuku ruského a německého.

Rozčarování - Schody do pekla

Rozčarování - Schody do pekla (2019) (epizoda)

V epizodě pronese Zog (John DiMaggio) v čase 19:25 větu: „Bite my shiny metal axe!“ Jde o odkaz na postavu Bendera z Futuramy (od r. 1999), kterého rovněž daboval DiMaggio, a jeho slavnou hlášku „Bite my shiny metal ass“, v češtině „Polib mi můj naleštěnej zadek“. Do české verze Disenchantmentu tato narážka bohužel nepronikla.

Ježek Sonic

Ježek Sonic (2020)

Již od zveřejnění raných teaser plakátů vyjádřila internetová komunita obavy z toho, jak bude hlavní postava filmu se Sonicem vypadat, hlavně kvůli jeho tělesným proporcím. Poté, co byl 30. 4. 2019 uveden první trailer k filmu, prohnala se internetem obrovská vlna kritiky za finální vzhled Sonica (Ben Schwartz), který zásadně nesplnil očekávání fanoušků. Uživatelé Redditu a Twitteru hromadně zesměšňovali jeho lidsky vypadající oči a zuby, podivné tělesné proporce a obecně až příliš lidský vzhled. Po několika dnech studio Paramount zareagovalo příslibem, že vynaloží nemalé peníze na to, aby postavu předělala. Svou roli hrál i fakt, že se nabízelo přímé srovnání s nadcházejícím konkurenčním filmem studia Warner Bros téhož roku, a to Pokémon: Detektiv Pikachu (2019), jehož upoutávky se naopak setkaly s úspěchem u fanoušků.

Vsauce

Vsauce (2010) (pořad)

V některých videích se objevil i herec a moderátor Adam Savage, známý téměř výhradně díky pořadu Bořiči mýtů (od r. 2003). Mimo jiné s Michaelem spolupracoval i na projektu Brain Candy.

LEGO® příběh

LEGO® příběh (2014)

Oficiální česká verze filmu obsahuje kromě dabingu i přeložené popisky, nápisy, billboardy a podobně.

Reklama

Ovládací panel