Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (144)

plakát

Hvězdné války podle Turka (1982) odpad!

Turecké Star wars jsou nepopsatelné. Tohle musíte vidět, pusťte si alespoň trailer. Téměř jistě se jedná o nejhorší film v dějinách kinematografie a to jsem viděl český normalizační fláky, tvorbu Eda Wooda, film, kde hrála hlavní roli Agáta hanychová a spustu dalších sraček který se ale s tímto filmem nedají srovnat ani náhodou.___ Film je vlastně kopií a nechtěnou parodií na Hvězdné války. Bez problému vykrádá vesmírné scény, hudbu a kostru příběhu. Triky jsou naprosto excelentní, určitě ohromí použití červeného filtru a co teprv e takový stop trik! Zvuky byly pravděpodobně nahrávány na rušné ulici v centru Ankary. Většinu filmu se hlavní hrdina s někým bije (kostýmy jeho nepřátel jsou skutečně propracované a možná by vyhráli i čokoládu na menším školním karnevalu. opravdu z nich jde hrůza a pravděpodobně se na každém pracovalo alespoň půl hodiny), usekává ruce, hlavy, celá těla a bitky působí velice reálně (mrtvá těla ihned mizí, střihy jsou tak hlopé že se pozice postav střídá, někdy i jejich počet...). Amatérismus, nulový vkus, neschopnost režisérá, absence scénáře (vymýšlen na place a kdo tvrdí že ne tak ať si to pustí znova), špatný střih, zvuk, kamera, masky, hudba... Vše co můžeme ve filmu najít je provedeno v nejhorší možné míře, a to se opravdu jen tak nevidí.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Z tohohle filmu filmu je mi blbě. Je mi blbě ze všech těch komoušů, soudružek učitelek/soudruhů učitelů, policajtů a práskačů. Jsem rád, že jsem v té době nežil. Retrospektivní scény byly super nápad, herci výborní.

plakát

Hroch (1973) odpad!

Něco tak nevkusnýho jsem už dlouho neviděl. V tomhle "díle" nefunguje prostě vůbec nic. Příběh je na hlavu padenej, navíc scénárista představuje X postav který často nemají žádný význam. Další katastrofa jsou zvuky, ať už se jedná o smích, zpěv nebo řev který tam navíc jsou úplně zbytečně a nechápu co tím režisér sledoval. Pokus o komedii je žalostný, sice tam byly dva momenty kdy by se někdo mohl zasmát, spíš se ale zasmějete nad dialogy a naivitou scénáře (Hlídat maso, neplést se do politiky a vyprat žaludek. I politicky.). Ale asi nejhorší je samotnej účel filmu - líčení událostí roku 68 kde jsou ti "zlí" a pak komunisti kteří nakonec naši zemi zachrání! (nádherně zpracování i v další pecce režiséra Steklého - Za volantem nepřítel).

plakát

Záhady Toma Wizarda (2007) (pořad) 

Je to fakt hrozný, o tom žádná ale nemůžu tomu upřít, že jsem se něco novýho dozvěděl.

plakát

Česko Slovenská SuperStar (2011) (pořad) odpad!

Tenhle ročník je extrémně špatnej, to se nedá použít ani jako kulisa.

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Svůj devitistý film jsem si představoval trochu jinak, ale budiž, náhoda tomu chtěla takhle. Celkem fajn komedie, bohužel v polovině začíná trochu ztrácet na vtipu. Natočený je to slušně, skloubení zombie hororu a komedie se mi líbilo a volba skladem se mi taky líbila. Jednohubka na pobavení, na druhou stranu proč ne :).

plakát

Shrek Třetí (2007) 

Na předchozí díly si už moc nevzpomínám ale tohle mě docela bavilo, dokonce jsme se u toho i párkrát od srdce zasmál. Škoda jen že to bylo místy tak strašně trapný :)

plakát

Zažít Woodstock (2009) 

Nudný film. Čekal jsem něco trochu dokumentárního (nevěděl jsem krom názvu a filmů vůbec nic), to film nesplňuje ani trochu. Postavy jsou o ničem, nevýrazné a ani hlavní postava si mě nějak nezískala. Natočené to není špatně, pro mě to byla ale ztráta času a musel jsem se hodně přemáhat abych se vůbec dostal až na konec.