Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (144)

plakát

Byl jednou jeden... vynálezce (1994) (seriál) 

Spousta informací podaných zábavnou formou. Pěkná animace a hudba, kvalitní český dabing. Tohle by se mělo povinně poštět každé generaci, škoda že to už v TV dlouho nebylo. PS: Nikdy jsem nepochopil proč je ta černovlasá holka chvíli černá a chvíli bílá, nějáká nová forma anti-rasizmu? :)

plakát

Český sen (2004) 

Zábavný "dokument" s nudnějším rozjezdem (něco ale stálo za to, viz: "My lidem nelžeme" a podobný kecy těch lidí z reklamy) ale skvělou druhou polovinou. Názory lidí měli podle mě málo prostoru, spousta lidí to naštěstí vzala s humorem a ten zbytek ze sebe akorát udělali blbcce. Těším se na další projekty.

plakát

Malá Velká Británie (2003) (seriál) 

Málá Velká Británie má jeden obrovský problém. 30% seriáu zabírají bezkonkurenční scénky plné humoru (i toho britského, jelikož se o klasický britský obvykle nejedná), 30% scének postrádá pořádný vtip a zbylých 40% jsou obvykle trapné nebo nechutné skeče (nejlíp jejich kombinace). Dva hlavní herci jsou výborní, občas jsou vážně k nepoznání a hrají skvěle, škoda že seriál prostě tahají dolů ty nechutnosti jak vystřižený z Disaster movie. Alternativa: Comedy Inc., Hale and Pace

plakát

Purple and Brown (2006) (seriál) 

Strašná blbost bez příběhu, smyslu a vtipu.

plakát

Fakta Barbory Tachecí (2009) (pořad) 

Celkem sranda ale abych byl upřímněj, Barborka je strašné arogantní hovado. Boužel to posunuli někdy na 17 00 :(

plakát

Dětský zvěřinec (2006) (seriál) 

Občas mám pocit že si z nás česká televize dělá legraci. Ale pobavilo mě to, to zase jo :)

plakát

Batman - Gothamský rytíř (2008) 

Takhle to dopadá když si Batmana vezmou do huby Japonci. Kvalit Nolanových filmů nedosahuje ani zdaleka, spíš se kvalitou blíží ke staré sérii. Animace jak kdy, místy k smíchu místy ujde. Mnohé fanoušky batmana jistě potěší, pro běžného diváka ale nic co by musel vidět. 3*

plakát

Box (2009) 

"Pokaždé když zmáčknete tlačítko zemře jeden člověk kterého neznáte a vy dostanete jeden milión dolarů" The Box nabízí zajímavé téma a ačkoli jsem nic extra nečekal byl jsem celkem příjemně překvapen. Pokud jste viděli některé předchozí Kellyho filmy tak máte zhruba představu o tom co točí ALE tohle je úplně jiné. Začátek je svižný, po chvíli ale nastupuje nudnější část filmu a závěrečná čtvrthodina opět exceluje. Velké plus za herectví Cameron Diaz, hudbu a námět, škoda jen že zpracování nebylo úplně na jedničku. Závěr filmu je ale přesto výborný.

plakát

Andaluský pes (1929) 

Nechápu. Tohle se ale vlastně ani nedá chápat nebo hodnotit. Hudba výborná.

plakát

Stezky slávy (1957) 

Kubrick prostě umí. 50 let starý film který sice neohromí žádnými efektivními válečními scénami nebo triky jako dnešní filmy, ale zaujme výborným scénářem, námětem, hereckými výkony a skvěle napsanými dialogy. Za celých 90minut film jsem se nenudil, scény jsou zkrátka plné napětí a do poslední chvíle jsem netušil jak to nakonec dopadne. To co bych filmu vyčetl je úplná závěr který se mi zrovna nezamlouval, přesto ale film rozhodně doporučuji a řekl bych že se jedná o jeden z nejpovedenějších filmů tohoto slavného režiséra.