Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (35)

plakát

Melodie mého srdce (2007) 

Úžasný film, který zahřeje. SPOILER: Jednu hvězdu dolů za ten konec, k něčemu se upínáte celý film a ono tam ani nebylo to mami, tati, aby se člověk pořádně vybečel! Jinak ten film nemá chybu!

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Jako by se madam J. K. R. z pozadí filmu vytratila.. nebo je tenhle film vůbec natočen podle její knihy? Tak zprzněný film jsem nečekala... co za prsten to měl ten Tom na prstě, co za medailonek získal Harry s Brumbálem? Kde je tak očekávaný souboj smrtijedů v Bradavicích? Hledám, hledám, ale prostě nějak marně. Hluboké zklamání! Dlouho jste neviděli romantickou komedii? Brána lektvaru lásky je pro vás otevřena! Čekáte akci? Počkejte si do teplíčka postele na DVD, ten 5.1 zvuk ani potřebovat nebudete.......

plakát

Zpívání v dešti (1952) 

Snad nelze hodnotit jinak než pěti hvězdami! Prostě úžasná podívaná!

plakát

Cesta do zatracení (2002) 

Nebýt natahovaného začátku, který mě poněkud nudil, tak jednoznačně pětihvězdičkový film. Výborné herecké výkony - hlavně famózní Paul Newman!! Po shlédnutí Americké krásy, Nouzového východu a teď tohohle filmu, tak u mě Cesta do zatracení jednoznačně vítězí, co se smysluplnosti týče...

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Myslím, že Bay splnil ve všech ohledech očekávání - vše co se čekalo, ve filmu bylo. Navíc humor, který Bay používá je opravdu výjimečný:-D... Někdy si řeknete, tomu se může zasmát jedině malý puberťák, ale ono, když má člověk spoustu starostí, tak u tohohle filmu se všechny vytratí a smějete se i tomu, čemu byste řekli, že je "trapárna". Výborné herecké výkony od Shii až po jeho milovanou maminku, která s těma botičkama nejednomu člověku připomene maminku vlastní. Já s očekáváním, že se jdu pobavit, že nejdu nad ničím přemýšlet (což ani nejde, páč se tam mezery najdou) jsem byla maximálně spokojená. I když jeden malý puntík to má - a to písnička od Linkin Park, která je úžasná, ale nemohli bychom ji slyšet v útržcích během filmu aspoň 5x.

plakát

Český lev 2008 (2009) (pořad) 

Jedna hvězdička za Dianu Horvátovou..

plakát

Výměna (2008) 

Příběh, který člověka opravdu dostane! Nic tomuhle filmu nelze vytknout- Angelina výtečná, hudba výtečná, zpracování opravdu skvělé.... hold nejlepší dramata tvoří sám život! Teď si člověk jen řekne: "Kde jsi Waltere?"

plakát

Austrálie (2008) 

Příběh, který člověka prostě za to srdce chytnout musí... Kouzelný Nullah, drsný Honák a fantastická lady Ashly... 165min opravdu famózní podívané!

plakát

Alvin a Chipmunkové (2007) 

Dlouho jsem neviděla tak kouzelný film, předčilo to až mé očekávání.. Zpívající chipmunkové jsou úžasní!!!