Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Štiky (2018) (pořad) odpad!

Učebnicový příklad televizního dna.

plakát

Ulice (2005) (seriál) 

Neříkám, že dějové linie jednotlivých postav jsou kdoví jak hluboké, ale Ulice jako taková je velmi příjemný oddechový seriál o celkem obyčejných lidech... Často se u jednotlivých scén bavím, jsou opravdu vtipné díky dobrým hercům.

plakát

Já, Kajínek (2017) (seriál) odpad!

Propagace kriminálníka českými médii. Hnus.

plakát

To (2017) 

Když jsem toho klauna viděla v traileru, byla jsem rozčarovaná, že není zas tak moc děsivý, ve filmu byl však jeho celkový vzhled doplněn ještě o děsivé a bizarní chování, takže celkový dojem je ještě děsivější. Z filmu dýchala nádherná atmosféra 80. let, třeba jako ve Stranger Things. Místy byl film docela předvídatelný, ale u hororového žánru to tak bývá. Sympatická parta třináctiletých děcek měla vtipné hlášky, takže se člověk sem tam zasmál. "To" rozhodně doporučuji všem a myslím, že je to i docela příjemný rodinný film.

plakát

Hobby naší doby (2010) (pořad) odpad!

Vždycky nadávám, když si tento "publicistický pořad" mamka v sobotu odpoledne pustí, zrovna když celá rodina rodina obědváme. Nevěřila bych, jak otravná může být jinak dobrá herečka.

plakát

Ordinary World (2016) 

Před shlédnutím filmu jsem se hrozně těšila na to, až ho uvidím, protože v něm hraje frontman mé oblíbené skupiny. Bohužel, po shlédnutí jsem byla trochu zklamaná, protože děj byl skrátka o ničem. Celý děj filmu se odehraje během jednoho dne. Po celou dobu jsem čekala, že se stane něco zajímavého, nastane nějaký zlom v ději... A ono nic. Vůbec nic se nestalo. Na druhou stranu některé vtipy byly povedené a B.J. Armstrong, jako taťka od rodiny v krizi středního věku, vypadal velmi důvěryhodně. Film doporučuji jako příjemnou oddechovku.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Na tomto filmu jsem byla v kině, když jsem byla právě na rande. Hodně trapném rande. Ale film byl naštěstí tak strhující, že jsem se zabrala do děje a nemyslela na nic jiného. Zaujme spoustou nečekaných, někdy až bláznivých scén, které jsou však velmi příjemným zpestřením celého filmu. Do celé té šílené akce plné bojových scén krásně zapadá britsky elegantní Colin Farrel.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Na třetí díl tohoto filmu z marvelovské produkce jsem se opravdu těšila, protože jsem Kapitánův velký fanda. Už i samotná zápletka, že proti sobě půjdou dva v civilu dobří kamarádi, ve mě vzbudila nadšení. Mé nadšení však po určité době částečně opadlo. Celý boj i to, jak proti sobě obě strany šly (Team Cap vs. Team Iron Man) vypadal velmi nuceně a vůbec mi to k hlavním aktérům nesedlo. Obě strany si vlastně navzájem ani ublížit nechtěly. Kdo by taky byť ve vzteku zabil své vlastní kamarády?  Ve finále pak zuřivé bušení Kapitána do Iron Mana štítem vypadalo až komicky. Proto tento boj považuji za nesmyslný. I přesto všechno mě film bavil a rozhodně oceňuji akci, grafické zpracování a efekty. Na konci filmu je opět nedořešená Buckyho otázka a proto se těším na další pokračování Avengers, kde to bude asi celé pokračovat. Za mě má film tři hvězdičky.

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Tento filmový počin je snad můj nejoblíbenější co se těch od Tima Burtona týče. Celý příběh je nádherná, barevná a vtipná pohádka o chlapci, který se setká s bizarním majitelem továrny v excelentním podání Johnnyho Deppa. Film zbožňuji už od svého dětství, protože má zvláštní kouzlo a neskutečnou atmosféru. Ovšem není to jen pohádka plná cukrovinek zahalená do růžové cukrové vaty. V díle jsou promítnuty i některé lidské vlastnosti (rozmazlenost, namyšlenost, egocentrismus), což nutí diváka se tak trochu nad tím vším zamyslet. Snímku nemám co vytknout. Je skvělý jak celkovým zpracováním (efekty, animace...), tak hereckými výkony hlavních hrdinů. Proto nemůžu hodnotit jinak než pěti hvězdičkami.