Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (126)

plakát

Czech Made Man (2011) 

Ty vole, hustý. Náhodnej a o to intenzivnější objev.

plakát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) 

Čerte, drž se svého kopyta. To mě napadlo po zhlédnutí díla Tří tygrů, které jinak miluju! Postavy převedené z improvizačních scének ve filmu prostě nefungovali, několik skečů je vydařených, ale jako celek vlastně trochu zbytečný. Mám pocit, že prakticky všem čtyřem třem tygrům by na filmovém plátně víc vyhovovala vážná poloha. A na to se těšim.

plakát

Zákon lásky (2021) odpad!

Tak především se nejedná o dokument, ale o agitační video, které se jasně vymezuje a protežuje jednu stranu názorového konfliktu. Naprostá neprofesionalita od tvůrců.  To je dost zarážející zvláště tehdy, pokud je snímek podpořen z veřejných peněz. Fakt to okatý lobby financovaný z veřejných peněz nepřijde nikomu ani trochu blbý?

plakát

Umění lhát (2009) 

Na Gervaise hodně špatný film. Naprosto scénaristicky nedotažený. Lidi se nechovají tak, že neumí říkat lež, ale tak, že jsou to úplní debilové. To věčný Rickyho navážení do náboženství už ani radši nebudu komentovat.

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) odpad!

Klasická dementní levičáckoprogresivistická sračka dnešní doby.

plakát

Operace Brothers (2019) 

Moc americký a nerealistický. To mi na tom vadilo. K filmu jsem se dostal přes seriál Fauda, který je ale svou autentičností (už tím, že je v originálu hebrejsky a arabsky) mnohem lepší. Tohle je klasickej akčňák se špetkou reálií.

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Bomba. Jestli to v souvislosti s tímhle seriálem vůbec lze takhle vyslovit.

plakát

Vzteklina - Epizoda 2 (2018) (epizoda) odpad!

Druhý díl jsem si pustil jen proto abych zjistil, zda bude stejně slabý jako první. Nebyl. Kupodivu byl ještě slabší, naivnější, zkrátka celkově blbější. Už se dál nekoukám.

Ovládací panel
3 body