Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (339)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Fajné. Kdo nemá rád Jima Carreyho a jeho ksichtíčky a mimiku,asi se mu to líbit nebude...určitě se mu to líbit nebude. Já jsem se ale nasmála. ,,all righty then!’’

plakát

After: Polibek (2019) odpad!

Todle je prostě čistej odpad. Kýč jak bič, příběh absolutně o ničem, ti dva v podstatě nevedli jedinou smysluplnou konverzaci kromě toho, že mu řekla, že nemá ráda kečup na hranolkách, a k tomu se celej film tváří, jak kdyby tam někdo umíral. Jediná pozitivní věc je hlavní hrdinka, která je fakt krásná, ale to je někdy prostě k ničemu. After : dvě hodiny zoufalství . Kdo mi vrátí čas : nikdo. Zdar.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Po první hodině sledování jsem si říkala,že to nevydržím a umřu nudou. Od druhé poloviny filmu to bylo celkem zajímavý,ale i tak mě to nijak zvlášť nenadchlo. Dvojice Streep a Hanks je sice povedená,ale je to asi tak jediný důvod,proč jsem se na The Post dodívala. Jo a možná ještě kvůli hudbě Johna Williamse,protože ten fakt umí,borec. Spielberg za mě zklamal,ale chápu,že jestli někoho tahle tématika baví,bude z filmu asi nadšený.

plakát

Alibi na klíč (2017) 

Pohodová komedie,kde jsou lepší,ale taky horší momenty. Jednu minutu se válíte smíchy a další už si říkáte,jestli to není už moc.

plakát

All That Jazz (1979) 

Skvělá hudební představení, hudba, choreografie a hlavní postava v podání Mariana Čekovské..ee Roye Scheidera. Finální vystoupení Gideona jen třešnička na dortě.

plakát

Americká krása (1999) 

Kevin Spacey coby otec mající krizi středního věku,který se zamiluje do spolužačky své dcery,Thora Birch coby typická pubertální dívka nesnášející svého otce a Wes Bentley jako ten typ kluka,kterého by v žádném případě nechtěl žádný otec za přítele své dcery. Úžasný film,který bych mohla sledovat POŘÁD. ''It's hard to stay mad when there's so much beauty in the world.''

plakát

Anděl zkázy (1962) 

Tohle fakt stojí za zhlédnutí. Děj,na kterém celý film stojí,je nejenom originální,ale hlavně naprosto geniální! Co se ale týče toho ostatního,celkem se to táhlo a když zrovna neječela nějaká ženská že má hlad,tak se strhla bitka o to,kdo za tu velkou záhadu vlastně může. I přes to je to ale stoprocentně film,na který budete vzpomínat s jistým kouzlem a rádi se k němu vrátíte.

plakát

Andrew - člen naší rodiny (1999) 

Kdyby se režisér z plných sil nesnažil srdceryvnou hudbou Jamese Hornera z vás vyždímat všechny emoce už od začátku,možná by to byla i fajn podívaná. Takhle jste měli chuť brečet už u patnácté minuty,kdy holčička s Andym tahají dříví. Jedna z mála pozitivních věcí na tomto filmu je samozřejmě jeden a jediný Robin,který byl prostě geniální.

plakát

Anna Karenina (2012) 

Tenhle film je pastva pro oči. Po vizuální stránce prostě naprostá skvost. Kostýmy,výprava,kamera a nádherný,NÁDHERNÝ Aaron Taylor Johnson (modlila jsem se za co nejvíc scén s ním). Se zpracováním příběhu od Tolstého už to tak horké nebylo,měla jsem pocit,že to sleduju nejméně čtyři hodiny a děj se cca od konce první poloviny táhl. Taky musím přiznat,že kdybych nevěděla před sledováním filmu o čem je Anna Karenina,asi bych byla dost zmatená a nevěděla bych,co se děje. Keira Knightley je nádherná talentovaná žena,ale tady mi přišla taková nemastná-neslaná a celkově na mě nedělala dobrý dojem. Nebýt A.T.Johnsona,dám takový lehký průměr,ale že je to on a jeho skvostá bílá uniforma,přidávám o hvězdičku víc. Co dokáže láska,že..,,You can’t ask why about love.’’

plakát

Annie Hallová (1977) 

Skvělý Woody,který z úplně jednoduchého příběhu vyčaruje skvost. Jako vlastně vždy.. Třešnička na dortu už byly jenom postupně se objevující známé tváře jako je Goldblum,Duvall,Walken nebo Weaver (Keaton ani netřeba zmiňovat..)..