Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (339)

plakát

Had - Epizoda 3 (2021) (epizoda) 

zatím nejnapínavější díl, až se mi z toho svíral žaludek!

plakát

Sběratel polibků (1997) 

Ze začátku mi to připadalo jako fakt kvalitní krimi thriller, který by se dal srovnávat se Zodiacem nebo Sedm, ale nakonec z toho vzešel jen lehký nadprůměr. To finále bylo takové moc nic..

plakát

Minari (2020) 

Bohužel mě to vůbec nebavilo a nezaujalo

plakát

Zvuk metalu (2019) 

Asi takovej typickej normální snímek nominový na oscara. Místy hezké, místy nudné. Líbila se mi ta forma - to, jak nám tvůrci umožnili slyšet, co slyší Ruben a vtáhli mě tak daleko víc do děje. S postavou jsem si ale moc nesedla a nevytvořila jsem si ten ,,vztah’’, abych jeho příběh mohla prožívat nějak víc, třeba jak v jiném nominovaném snímku Promising Young Woman. Ale moc se mi líbila znaková řeč, třeba se ji jednou naučím (snad ne z nezbytných důvodů ovšem..)!

plakát

Nadějná mladá žena (2020) 

NEMÁM SLOV. Tohle je snad nejlepší film, co jsem za dlouhou dobu viděla. Těch plot twistů na konci bylo tak moc, že jsem měla husinu až na... naprostá bomba a jsem moc ráda že to je v nominaci na Oscara, i když jsem se prvních dvacet minut ptala ,,Proč?’’

plakát

Nevyjasněné záhady - Dům hrůzy (2020) (epizoda) 

Úplně mimo, ale proč mi nikdo neřekl, že jsem byla ubytovaná v úplně stejným hotelu, ve kterým byl Xavier naposledy spatřen!?

plakát

Obhájce (2011) 

Všechno skvělý, ale co ta kamera?!

plakát

Země nomádů (2020) 

Z tohohle filmu na mě křičelo jen jediné slovo : Samota. Má největší chyba byla, že jsem očekávala happy end a že Frances McDormand bude šťastná. Depresivní film, kde jedinými radostnými chvilkami jsou scény, kdy se Frances směje. Ke vší té samotě navrch ještě hudba největšího novodobého hudebního génia a máte úžasný a silný filmový zážitek. ,,I’m not homeless. I’m houseless’’

Ovládací panel
1 bod