Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Recenze (338)

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Kdyby tam nebyla Jennifer Lawrence, moje hodnocení by bylo o hvězdu vyšší.

plakát

Bulbbul (2020) odpad!

Upřímně se divím, že to vůbec může mít takhle vysoké hodnocení. Strašná nuda, jako divák se nemáte čeho chytit. Po celou dobu filmu, jsem si v hlavě pokládala otázku, jestli nemám jít raději dělat něco jiného.

plakát

47 metrů: Mimo klec (2019) 

Film s pubertální tématikou a hloupými postavami. Napínavé to místy je, ale určitě by to vše takhle klidně neprobíhalo, jelikož tam tvůrci měli spoustu možností, čeho se chytit. Na můj vkus tam bylo těch žraloků až moc, na to jaké úzké tunýlky tam byly.

plakát

Ghosts of War (2020) 

Nuuuda, která je zasazena do nudného prostředí války, kde se ani nic nedělo. Možná je to mnou, jelikož filmy s válečnou tématikou, nebo které jsou zasazeny až do takové minulosti nemusím.

plakát

Nad ránem (2019) (seriál) 

Na to, jak se mi tento seroš na začátku hodně nelíbil, jelikož mi připadal až moc pubertální, tak nakonec se mi dokoukal docela snadno. Vše se děje v humorném stylu, a tuto stránku si seriál drží po celou dobu. A to zombíky moc nemusím.

plakát

Roma (2018) 

Ano, uvědomuji si, že tento snímek si zaslouží tu popularitu, kterou získal. Dokážu sympatizovat s těmi, kdo vedou takový život, a myslím si, že jich nebude málo, a tu empatii si zaslouží. Nicméně, já jsem si tento snímek opravdu moc neužila, a musela jsem si dávat celkem dlouhé pauzy. Možná to ve mně vzbuzovalo to černobílé provedení. Drama to rozhodně bylo.

plakát

Pod vodou (2020) 

Kdyby Kristen měla vlasy, koukalo by se mi na to o hodně lépe.

plakát

Castle Rock - Série 2 (2019) (série) 

Ani slovy nedokážu popsat, jak jsem se nechala vtáhnout do děje. King mi vždycky dokáže zamotat hlavu. Chyběl mi tam Bill. Sice jsem ho dostala na dva malé momenty v závěru celé série, ale to bylo málo :( Hrozně mě zajímá pokračování. Kam tohle má vést? ... Na to, že zakončení má být samotné vyvrcholení celé série, zde je to naopak. Závěr byl opravdu zvláštní, a opět vyvolává ještě více otázek.

plakát

Bright (2017) 

Tak toto opravdu není pro mě. Ork, elf, víla... To mě neba. Scénář jednoduchý, akce dostatečná.