Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Recenze (338)

plakát

Dolittle (2020) 

Je to milé, je to hravé, je to barevné. Film, který je opravdu koncipován spíše pro menší človíčky. Nicméně mi tomu chyběl šmrnc. Jo, a opravdu hodně mi vadily ty skřeky alias mluvím zvířecky.

plakát

The End of the F***ing World - Série 2 (2019) (série) 

Myslím si, že u této série jsem se definitivně rozhodla, že mě tento mini seriál nebaví. Sice jsem to všechno stihla za jedno odpoledne, kdy jsem výjimečně nebyla v práci... ještě s jedním mezispánkem... ale moc nadšená jsem z toho nebyla. Nakonec jsem si v hlavě přemítala jaký jiný film jsem si mohla místo toho pustit. Nicméně nemůžu to hodnotit záporně, jelikož si to jede v té své ojedinělé trati a má to prostě svůj vlastní styl, který jen tak nikde jinde není vidět.

plakát

Dark Light (2019) 

Toto bylo tak o ničem, že už ani nevím o čem. Hodnotila jsem to 28.12. a pamatuju si jen světla a kukuřici, ale dokoukala jsem to, takže něco na tom být muselo...

plakát

Na nože (2019) 

Je to hrozně dlouhééééé, přitom už od začátku je zcela jasné, jak to vše bylo, a na jaké zápletky ještě dojde. Herecké obsazení je skvělé! Všechny postavy dokáží vyvolat plno očekávání a sympatií, a perfektně dokáží vtáhnout do děje. Nicméně nemám moc ráda, když se příběh natahuje a řeší se pořád jedno a to samé. V tomto případě jsem si to nechala líbit a nechala jsem se snímkem naprosto vdechnout.

plakát

Příběhy duchů (2020) 

144 minut je opravdu dost. Sice se jedná o jednotlivé povídky, takže to jakž takž utíkalo, jelikož jsem si mohla říkat, že ta další povídka bude třeba zajímavější, strašidelnější a lepší... ale naopak. Nejlepší mi snad přišla ta první, tam aspoň ta stařena vypadala děsivě. Ale tu poslední povídku bych spláchla někam úplně pryč, jelikož to byla taková blbost, jak herecky, scenáristicky, atmosfericky, všelijak... že se to nedá ani popsat.

plakát

Nenávist (2020) 

Když nic nečekáte, dostanete poměrně dobrý remake horor, plný lekaček, s celkem ohranou zápletkou. Já jsem si projekci užila. Není to o nic lepší, ale ani o nic horší, jak původní Nenávist z roku 2004. Jenže ta starší je klasičtější a více tam pracuje nostalgie.

plakát

Bažináč (2019) (seriál) 

Tenhle seriál mi docela sedl. Sice světu DC moc svého času nevěnuji, u tohohle seriálu jsem si říkala, že bych se mohla podívat ještě na něco. Chvílemi tam byly momenty, kdy jste si říkali: "wtf, co to jako je", "tady už je fakt úplně všechno" Každý si tam podle mě najde něco, co se mu líbí víc, jelikož je to hodně rozlezlé. Jak příběhem, tak jednotlivými postavami a jejich propletením, tak samotným Bažináčem, ostatními mystery věcmi, biologií, šilencemi... Opravdu je to hodně obsáhlé. A vůbec mi nepřišlo, že by byla postava Bažináče na scéně krátkou dobu, myslím si, že to bylo tak akorát. Škoda jen, že to je takový dobrák. Chtělo by to víc agrese.. ale Bažináč je kladná postava, já vím....

plakát

Krotitelé duchů (2016) 

I v ženském provedení to byla docela jízda. Postava Kate McKinnon mi ale vůbec nesedla, ikdyž se nedá upřít fakt, že občas prohodila něco aspoň trochu vtipného. Film jako celek mě bavil, je to taková pohodovka, u které člověk nemusí myslet, a jen si užívá děj. Nostalgické cameo momenty byly příjemné.

plakát

Černé Vánoce (2019) 

Začátek filmu, který byl umístěn do kampusu amerických sester a bratrů, vypadal docela přiměřeně nadějně. Člověk by si pomyslel, že to bude nějaká vyvražďovačka zlobivých holek. Ovšem od druhé půlky to sklouzlo někam, kdo ví kam, do brutálního feminismu a omagicovaného bratrstva. Wtf? To jako vážně někoho napadlo? Nevím, co se dělo v hlavě tvůrce, POZOR tvůrkyně - Ženy sobě.