Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Taková moderní rodinka

Taková moderní rodinka (2009)

Tenhle seriál bude navždy moje srdcovka. Jednotlivé díly můžu vidět i několikrát za sebou, a nikdy mě nebudou nudit.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Ze začátku jsem měla opravdu velký problém s tím udržet pozornost a nějak hlouběji se o to zajímat, ale čím víc jsem viděla dílů, tím víc si mě seriál prostě získal. Anižbych to nějak vnímala, ponořila jsem se do něj a teď už jen netrpělivě čekám na další várku. Jediné pravidlo, kterého jsem se chtěla řídit je, že si nesmím žádnou postavu oblíbit, protože stejně většinou nedopadne dobře. Bohužel se to nepovedlo, od prvního okamžiku jsem si oblíbila Deny, která se zatím prosekává vším možným a má, myslím si, že až moc štěstí. Uvidíme jak se všechno vyvrbí dál. Každopádně se jedná o jednu z mých srdečních záležitostí.

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Já ty děti prostě žeru! Největší novinka roku 2016, posléze i roku 2017, která dokáže upoutat jak svým námětem, scénářem, tak i efekty, hudbou a hereckými výkony, hlavně těma. Nic dalšího k tomu snad nemá cenu říkat.

The Punisher

The Punisher (2017)

Tenhle seriál má všechno co má pořádný seriál mít. Akci, napětí, atmosféru, příběh a sexy hlavní postavu, která se pro tuhle roli snad i narodila. Stále jsem ještě zaskočená z toho, jak mě tento seriál dokázal pohltit. Ze mě jeden z nejlepších marvel počinů.

Dark

Dark (2017)

Vyznat se v ději a v jednotlivých postávách je upřímně opravdu oříšek. Jelikož mi dělalo hrozný problém se třemi prvními díly prokousat, tak jsem byla ve finále docela hodně zmatená. Nicméně ani tato moje neorientace mi nepřekáží v tom hodnotit tenhle seriál vysoko, vše se to postupně vypracovalo a gradace fungovala přesně tak jak má. Ačkoli mi, jak jsem již zmínila, první 3 díly daly hodně práce, tak naopak ty tři poslední jsem slupla najednou. Postav je tu požehnaně a všechny jsou zahrány dobře. Myslím si, že tohle malé cestování časem se netflixu hodně povedlo, a já mohu jen doporučit. Malá rada na závěr, již od začátku dávejte bedlivý pozor na děj i na jednotlivé postavy (ikdyž si stejně myslím, že to bude prd platné). 2. série - zde se všechno vyjasňuje a seriál to vyšvihlo o hodně výš.