Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (63)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Zklamání. Vléklé, infanilní, místy až trapné zklamaní. Hobit není námět na 3 díly a to rozdělení si prostě vybralo svou daň. Zbytečné přídavky, příliš dlouhé monology.. ti, co knihu četli (jako já) o všech těch možných dějových vazbách vědí a ti, co ji nečetli, zase nejdou do kina na film, kde se unudí k smrti detaily, které se navíc většinou topí v patosu. Možné SPOILERY: (Věci které mě doráželi a nutily zvednout se ze sedačky a jít pryč) -> Radagast... stejně tupý a trapný jako JarJar ve StarWars a taky mě stejnou mírou s... a poslední slova velkého, tlustého skřeta, než ho Gandalf zabil. Knihu miluji, takže na film jsem se těšila velmi, velmi moc, a teď jsem velmi, velmi moc.. naštvaná. Každopádně, abych taky něco vyzdvihla, tak bitvy (když už se nějaké objeví), hádanková scéna s Glumem, soundtrack, herci a Středozem - mají ode mě PLUS. Ale ani tohle všechno dohromady film nezachrání.

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Špatný, špatný, špatný,.. Sice zasadili příběh na Mars, ale jinak se pořád omílá stejná písnička. Tenhle film se prostě nedá brát vážně, což je samozřejmě celkem špatně, když byl vážně myšlen. Taková hromada všech klišé a vyjadřování některých postav-> vše je to spíš k smíchu. Aah.. ovšem kdo neshlédne, ten nejspíš neuvěří.

plakát

Válečný kůň (2011) 

Když ten kůň a ten kluk se měli vážně rádi.. a do toho ta válka.. a co všechno ten kůň zvládl.. a vyhrává si do toho Williams.. Prostě atak na mé citlivé srdéčko.

plakát

Hlad (2008) 

Tohle téma mi prakticky nic neříká a ani film mi o něm mnoho neřekl. Vlastně mi skoro nic neřekl. Nechytla jsem se.

plakát

Někdo to rád blond (2004) 

Je to škvár atakdále a sama nechápu, že mě to tak baví, ale baví. Co se dá dělat.

plakát

Království (1994) (seriál) 

Achjo. Řekla bych, že Království by si měl protrpět/užít každý. Osobně v tom ale nevidím nic geniálního, nic úžasného. Tu šiblou babku a její uprskané spírchítchuss (a jiné výlevy) jsem nesnesla už od začátku. Navzdory tomu, že dowňácké duo + finální porod jentak z hlavy nevymažu a úvodní psycho-znělku slyším doteď, celkově bych toto dílko nenazvala jinak, než naprostou demencí. Nepochopila jsem.

plakát

Není král jako král (2000) 

Poprvé spatřeno někdy asi před sto lety a nechápu, jak jsem na to mohla zapomenout! Vážně snad nejvtipnější disneyovka, co jsem kdy viděla.