Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (40)

plakát

Soudkyně Barbara (2015) (pořad) odpad!

Na co studovat právnickou fakultu a dělat si praxi, když všechny ty zkušenosti a vědomosti máte každý den na svých obrazovkách! K nezaplacení.

plakát

Kdo přežije - Samoa (2009) (série) 

Série co není pro každého, tolik se k tomů dá říct bez spoilerů Takže teď dál, už se spoilery - jedním slovem - Russel. Řady Survivor jsem nesledoval úplně popořadě a tak jsem jako první s nim viděl HvV, kde jsem se jenom divil, co je to za šílenýho chlapa. S trochu už lepší představou jsem si potom shlédnul jeho další návrat v nejhorší řadě vůbec a po jsem ho na nějakou dobu ho pustil z hlavy. Když jsem se přece jen k téhle jeho první sezóně dostal, bylo to nakonec odlišný od toho, co jsem očekával, protože hrál trochu odlišně, s hráči na jiný úrovni a narozdíl od HvV, tady si zasloužil určitě vyhrát. Skvělej hráč a díky němu skvělá série.

plakát

Kdo přežije - Ostrov vykoupení (2011) (série) odpad!

Jako když jsem si tuhle sérii pustil ve chvíli, k byl z HvV vyřazen Rob a já ještě neměl úplně jasno u Russela, měl jsem z ní celkem dobrý pocit. Ale s odstupem času jí beru jako vůbec nejhorší. Princip soutěže "sestavíme dva kmeny z totálních idiotů a dáme tam počtvrtý Roba aby snad už tentokrát zvládl vyhrát" mě moc neoslovil. Jediné plus vidím v tom, že už teda konečně vyhrál a další stejná série už nebude. Jen tedy doufám, že to produkce nebude dělat i jinde, protože čekat na výhru třeba u Cirie by bylo peklo. A jinak já mám Roba celkem rád a jasně že ten člověk to s lidma ve hře fakt umí, ale když se na ten kmen podívám, ty lidi neměli mozek a na ty dvě nejmladší holky pod ním musel být fakt dlouhej "casting" (v souvislosti s tím nicméně odmítám přemýšlet, jak se tam asi dostal Philip a Matthew). Závěrem ještě rychlej koment k Russelovi - jeho odpor k zahození soutěže chápu, ale jako co jsi čekal, když děláš to samý už ve třetí sérii.

plakát

Kdo přežije - Gabon (2008) (série) 

Krásný prostředí natáčení, tu možnost takhle poznat Gabon jim otevřeně závidím. Série strategicky fantastická, pořád se něco dělo a soutěžící stáli za to, hodně jich jen tak nezapomenu. Super série, působile na mě asi jako Pearl Islands, taková stejně pohodová. Tradičně pár dojmů k událostem v sérii, tzn. následují spoilery jako prase Hned od začátku tu je jeden z kmenů kandidát na největší skupinu idiotů v Survivor vůbec, bez zvratu v podobě proházení kmenů by dopadli hodně smutně. Takhle se nicméně otevřelo okénko a Kenny ho skvěle využil. Když už jsem ho zmínil, povedl se mu pár skvělejch tahů, ale kdyby na konci nezačal být nenažranej, mohl si ten milion ve finále odnést on. Což mimochodem byla jeho chyba, když si pak hrál na fracka jak mu nechce nikdo dát symbol imunity ehh... co jít dolů trochu se ctí. Pár posledních lidí už byla jasná záležitost, když necháte sympaťáka dojít ve finále jste v háji. Taky tam pro něj hrálo to, že si uměl těžce líp zpracovat při proslovu porotu, zatímco ty zbylé dvě se zrovna moc nechytaly. Víc bych to přál ve finále Susie, mile mě překvapila po původním dojmu, nebo Mattymu, sakra vždyť ten člověk má doma mopsíka, co víc je potřeba abych někomu fandil... kdyby býval nezahodil možnost vyhodit Sugar, mohl si teď v klidu užívat peníze. Asi. Další soutěžící - Sugar mě moc neoslovila, nepřišla mi moc akční. Randy je sympaťák, dokonale ho chápu, pro mě osobní oblíbenec série.

plakát

Kdo přežije - Tocantins (2009) (série) 

Tak ono to jde na výbornou i bez moře. O výsledku série jsem věděl dopředu, neodolal jsem totiž a shlédl jako první Heroes vs Villains, kde pár účástníků včetně vítěze vystupuje. Nicméně o to víc jsem se divil jejich chování, protože to je úplně někde jinde. Ale i přes to jsem si sérii užil a za mě jedna z těch lepších. Tradičně pár dojmů k událostem v sérii, tzn. následují spoilery jako prase Od začátku byla moje oblíbenkyně Sierra Reed, z části kvůli událostem v úvodní části hry, kdy byla od začátku outsider a z části protože mně přijde strašně sexy. Bohužel pro ní, jak už jednou byla mimo, byla pořád mimo, za to může hlavně Tyson, který tenhle postoj zastával celou dobu a ostatní si ho pak od něj přebrali. Tyson byl nicméně skvělej trosečník, bohužel pro něj ostatním došlo, že proti němu v pozdější fázi nemají šanci tak se ho zbavili s předstihem. Mimochodem jeho skvělej humor a sociální hra mně trochu chyběli později v HvV. Coach je tady nesnesitelnej, on je další z těch, které jsem viděl poprvé až při jejich druhé sezóně a tam byl naprosto v pohodě a jeden z mých oblíbenců ... tady? Naaah, pořád asi lepší ne obracel všechny na víru v s23, ale né o moc. Brendan - člověk so má všechno a prohraje si to sám. Taj neskutečná baba, škoda pro ní že jí nevyšla její tajná skupina čtyř. J.T. - jel si svojí roli zlatýho chlapce a vyšlo mu to, pak si mohl v HvV s milionem v kapse klidu zkoušet všechny strategie co chtěl. Asi vše ke konkrétním osobám, nicméně i kvalitě série svědčí i to, že si pamatuju i lidi mimo řekněme poslední šestky, což nemůžu zdaleka říct všude (někde mám problém i s tou šestkou).

plakát

Kdo přežije - Fidži (2007) (série) 

Na 5* to není, ale pořád je to Survivor a docela jsem se u ní bavil. Pár nových konceptů ohledně kmenů, konečně rozumně vymyšlená skrytá imunita a sice se na většinu účastníků navždy zapomnělo, ale Yao-men a bezdomovec tuhle sérii celkem dobře reprezentují - nechci přímo psát kvůli jednomu řádku spoilery k sérii, tak to nebudu rozepisovat, ale hodně emotivní herní story. Strategie hodně přímočará, vítěz neměl moc konkurenci, protože ta vypadla v rámci kmenových soutěží a jeho aliance byla, co do "šarmu" a inteligence, do finále dokonalá. Do vítěze třeba s12 má teda daleko, ale na tuhle to stačilo... a když jsem viděl, co tam na finále zbylo, nemůžu říct, že bych mu to nepřál. Fajn série.

plakát

Kdo přežije - Cookovy ostrovy (2006) (série) 

Série pro mě zajímavá spíše z toho důvodu, že tady začala spousta později hodně oblíbených a slavných trosečníků. Série nenudila, ale ani mně navzdory obecné oblíbenosti nějak nepřirostla k srdci. Hodnocení srážím, stejně jako v případě Panamy, za absurdní moc skryté imunity, která tady navíc dokonce mohla zajistit místo ve finále. Naprosto nepochopitelné provedení, srazilo to dolů celou sérii.

plakát

Vychytávky Ládi Hrušky (2015) (pořad) 

1* za myšlenku pořadu a všechny nápady v něm. Když se ztlumí zvuk, je to dokonce i sledovatelné. Je to český pořad, tak exhibicionismus lze předpokládat, ale Láďo, ty se tam chováš jako ještě větší blbec, než jsme mysleli. Kšilt na hlavě, když promluvíš je to taky úplně někde jinde, k tomu si člověk vybaví tvojí "geniálně" zpracovanou smlouvu na prodej kuchařek... příšerný.

plakát

Chcete mě? (1992) (pořad) 

Srstka je bůh. Za mě super pořad, při těch vzácných případech kdy si jen tak zapnu televizi a přepínám programy u tohohle pořadu zůstávám. Proč někoho kdo má rád zvířata 5* za myšlenku pořadu. Ale chápu, že intelektuály sledující Ulici to oslovit nemusí.

plakát

Lana Del Rey - Love (2017) (hudební videoklip) 

Lana Del Rey objevila nové planety o pár dní dřív než NASA. #Mindblown