Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Horor

Recenze (975)

plakát

Český žurnál - Vojna Ztohoven (2020) (epizoda) 

Do zhlédnutí tohoto filmu jsem měl o Ztohoven lepší mínění. Vyvěsit trenky super. Ale ukrást vlajku a rozřezat ji? Bez emoce. Jenom to prostě nechápu. Obešlo by se to určitě i bez toho. Zvlášť když rezonovali a rezonují "jenom" trenky. Nadšení Petry Nesvačilové, díky kterému jsem se na film podíval, mi teď vrtá hlavou, jestli jsem viděl ten správný film.

plakát

Havel (2020) 

Nakonec nic moc. Čekal jsem lepší podívanou. Třeba se tématu chytne ještě někdo zdatnější. Například v Českém století byl díl o Havlovi mnohem lepší.

plakát

Klaus (2019) 

Tak tohle bylo nádherné.

plakát

Šťastný nový rok (2019) odpad!

A to čo bolo? :D Trailer vypadal o něco lépe. Ale ono si stačí přečíst obsah: "Láska má mnoho podob", " Každý z nich tu má vlastní příběh" Asi nikdy nepochopím, jak je možné na něco takového splašit rozpočet.

plakát

Bourák (2020) odpad!

Tentokrát to tedy šeredně nevyšlo.

plakát

Zlatá maska (2020) (pořad) odpad!

10x80 min? No to snad ne?!

plakát

Host (2020) 

Film, který by si možná zasloužil vlastní zařazení do specifického žánru, tak jako Found Footage. Možná pro něj už existuje. Nicméně opět jako spousta věcí i toto naráží na pitomost scénáře. A to především hned na začátku, kde jedna z postav z ničeho nic začne notebook používat jako kameru, aby natočila kam jde a přitom to vysvětluje pouze nám divákům. Likvidace jednotlivých postav je někdy efektivní jindy se člověk neubrání vyprsknutí smíchy. Třeba když jednu z představitelek pleskne letící láhev vína a film prakticky končí.

plakát

The Birch (2019) (seriál) 

Čekal jsem daleko víc po dějové stránce. Příběh v průběhu čtrnácti dílů stále někam odbočoval a to, co bylo hlavním tahákem tohoto námětu se tam nakonec jen párkrát mihlo.

plakát

Milda (2017) 

Tenhle dokument mi přinesl jednu odpověď na jednu obyčejnou otázku. Celá historie lidstva je jen boj mezi hodnými a zlými. A tak, jako jsou ti hodní jsou zkrátka i ti zlí. A nikdo s tím nehne. Jakeš, jak vidno, si žil ve svém světě. A je důležité před takovými parchanty neustále varovat. Protože když začnou rozhodovat, stane se neštěstí.

plakát

3Bobule (2020) 

Sentimentální a bohužel podle očekávání spíše zbytečné, jak už to u takových pokračování bývá.