Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (173)

plakát

Válka, kterou nevidíte (2010) 

Dokument působí tak trochu nudně, protože nemá žádný vývoj, takže max. 3* za hodnocení filmu v žánru. Z hlediska nashromážděních faktů a výpovědí rozhodně 5*. Zajímavé zamyšlení nad tím, co dokáže dobře udělané PR a jak jedná Amerika. Zůstává mi jen rozum stát nad tím, kolik již jako stát měla přešlapů a stále "ticho po pěšině"... Dále doporučuji dokument: "UTAJOVÁNÍ ZDROJŮ NA VOLNOU ENERGII"...

plakát

Jak je důležité míti Filipa (2002) 

Zajímavá komedie plná britského humoru založeného na pečlivě propracovaných absurdních dialozích. Zasloužených 80%.

plakát

Další rok (2010) 

Výborné herecké výkony ukazují smutek postarší britské střední třídy. Nejsem jsem jist, zda jsem přesně pochopil, jakou myšlenku autor chtěl sdělit, ale rozhodně to není film pro pohodové nedělní odpoledne. Až mi bude 50 a děti mi utečou z baráku, sousedi mne nebudou mít rádi a pár přátel bude po smrti, tak si tento film pustím znovu a třeba pochopím více... 72%.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Rozpracovaná velice zajímavá myšlenka, která podle mého gusta byla vzata z povrchního pohledu a tak trochu levně. Jestli se tohoto námětu chopí nějaký zkušenější režisér a více ho propracuje, tak už teď se těším... Hezkých 72%.

plakát

Drive (2011) 

Po skončení filmu jsem oznámkoval 4*, ale pak jsem se dostal k naprosto senzačnímu soundtracku tohoto filmu a začala mi ta atmosféra znovu a znovu naskakovat do hlavy a pochopil jsem, že jak je ten film prostý na dialogu, tak je bohatý na atmosféře a ději. Pro mne jeden z nejlepších filmových zážitků tohoto roku vůbec ... 83%!

plakát

Nebohá paní Pomsta (2005) 

Toto nemůžu hodnotit hvězdičkami jako film - byla to fakt síla! Skoro 2 hodiny ponurého spřádání plánů pomsty a jejich vykonávání... Herecké výkony až neskutečné - před nimi smekám, ale kdo se na tento film nechce dívat z nějakého vážného důvodu, tak mu ho rozhodně NEDOPORUČUJI !

plakát

Láska a jiné závislosti (2010) 

Tento film není vůbec tak špatný, jak je tu hodnocen. Má dobrou atmosféru, originální zápletku, hezké hlavní protagonisty a tak... Jedinou skvrnkou na kvalitě filmu je do očí bijící reklama na farmaceut. giganta Pfizer a jeho produkty... Přesto dávám zasloužených 78%, protože někdo přeci film zaplatit musí...

plakát

Piráti (2005) 

Působivé, ale při těch dialozích se to snad nedá dokoukat...

plakát

Hypermarket, jeho pán a otrok (2011) (TV film) 

V této sféře jsou odbory naprostou nutností a je opravdu škoda, že přestože mám vystudovanou VŠ v oblasti potravinářství, tak toto nám nikdo nikdy nepustil!