Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (883)

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Co se mi líbilo, byla taková ta hravost. Co se mi nelíbilo, byla taková ta jednoduchost a pitomost. Jednání postav mělo k realistickému chování osob opravdu daleko. V pohádce to ale tolik nevadí.

plakát

O kominickém učni a dceři cukráře (2007) (TV film) 

Milé, příjemné, i jsem měl oko vlhké. Na druhou stranu žádná velká divočina, od začátku tušíme, kam to bude směřovat, a ono to tam taky z čista jasna najednou směřuje po tom, co pár lidí udělá školácké chyby a hlavní hrdina má díky tomu místo smůly kupu štěstí.

plakát

Láska na vlásku (2014) 

Není to zlý, ale byla to trochu nuda. Proto to mé hodnocení. Prezentované je to jako pohádka, ale moc jí to ani nepřipomínalo

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

Taková divno-pohádka. Občas vtipný, občas to spíš zabolelo. Kdyby některé pasáže nebyly pitomé, výsledný dojem by byl asi lepší. Teď nemyslím ani tak ty netradičnosti, ale spíš jednání postav. Např. dobrovolnou výměnu proutku mezi padouchem a dobrákem. To byl jeden z okamžiků, kdy se člověk chytal za hlavu, jak jsou ty postavy úplně pitomé.

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) 

Tak zabavilo mě to a párkrát jsem se zasmál, ale jinak, objektivně řečeno, to moc dobré nebylo. Scénář by v místech potřeboval rozšířit a v místech úplně předělat. Některé pasáže jsou totiž moc zkráceně-umělé (čti třeba nevěrohodné), jiné zase skoro až debilní.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Tož pěkné to je, ale když byl v kinech Pán prstenů, trhalo to člověku víc koule ze sedačky. Teď k tomu nepomohlo ani 4DX.

plakát

Osmy (2014) (TV film) 

Povedený filmeček.

plakát

Šťastný smolař (2012) (TV film) 

Jedna z těch pohádek, na kterou by se nemuselo zapomínat. Vtipné, hrané, lehce originální. Bohužel některé dějově věci lehce zrychlené či zvláštní

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Není to zlé. Ale ani dobré. Takové prostě průměrné. Člověk se párkrát zasměje, ale jako celek to působí nevyváženě a zbytečně. Občas dojde k velkému skoku v rámci děje. Dějově by to chtělo víc sevřít