Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (883)

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Příjemné, "navánočnělé", ale něco tomu chybí, aby v člověku zarezonovaly hlubší pocity. Takhle mě to jen lehce lízlo. Někdo jiný by s podobnou látkou asi dokázal i víc.

plakát

Tankový prapor (1991) 

Nic extra. Pár hlášek, pár prsů, trocha ponura.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Zatím jsem viděl jen pilot a nevím, jestli chci vidět i více. Byla to dobrá podívaná, ale nikterak výjimečná. Člověka to spíš zajímá z toho pohledu, že má rád Marvel filmy, tak aby mu něco podstatného neuniklo.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Velmi srandovní dílečko. Jen je to celé takové dost nerealistické. Kdyby to takové nebylo, tak spousta humoru zmizí. Zaregistroval jsem i pokus o americký remake, ale pilot, co vznikl, nepřinášel nic nového.

plakát

Flash (2014) (seriál) 

Kouknul jsem na první díl, abych si udělal základní obrázek. Působilo to průměrně, možná lehce podprůměrně, ale koukat se na to dalo dobře. Mít nakoukáno víc seriálů, asi nadávám víc, takhle jsem celkem spokojený. Šlo o nenáročnou podívanou, kde se vyskytovala záhada z minulosti, a zároveň se bojovalo se záporákem daného dílu. Update: Občas na to koukám dál.

plakát

Smrtelné lži (2012) 

Ucházející, celkem napínavé, né zas tak objevné. Hlavním hrdinou je tu hajzl.

plakát

Croodsovi (2013) 

Hlavní zápletka je taková prazvláštní a závěrem se změní až moc věcí najednou, takže celý ten svět nepůsobí moc konzistentně, ale jinak super podívaná.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Né, že by to byla zas taková bomba, ale špatné to rozhodně není. A té originality je tam tolik, že jsem to do svého hodnocení prostě musel projevit.