Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Umbrella Academy - Série 2 (2020) (série) 

Druhá série mě bavila daleko víc. Uvidíme co přinese ta další, otevřené je to skvěle.

plakát

Prokletá (2020) (seriál) 

Za poslední díl zvedám na 3*, jinak nuda až na pár světlých momentů a přitom to není vůbec špatně udělaný, ale příběhově to vázne.

plakát

Řád (2019) (seriál) 

1. Série: Druhá polovina první série byla skvělá a za konec dávám 4* | 2. Série: Druhá série je bohužel podstatně horší, přijde mi, že byli 3 díly o něčem, pak zase o něčem úplně jiném a vlastně mi to celé nedávalo smysl. Slabé 2*

plakát

Outer Banks (2020) (seriál) 

Ale jo, jako celek nic převratného, ale líbilo se mi prostředí ve kterém se to celé odehrávalo, takže nakonec zvedám hodnocení o jednu hvězdu.

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Já se bavil náramně. Příběhově nic extra, ale nahláškovaný dobře, akce slušná, Bjorn z Vikingů výbornej. Víc takových filmů.

plakát

Planeta nezadaných 3 (2019) 

Za mě to zabila poslední půl hodinka, aby to dostalo stejně jako ostatní díly o hvězdičku navíc. První polovina je ale skvělá.

plakát

I Am Not Okay with This (2020) (seriál) 

Tohle mě nebavilo. Vydržel jsem 3 díly a pak se přistihl, jak při koukání vlastně přemýšlím nad něčím jiným a TV vůbec nevnímám. To je asi dostatečný důvod nekoukat dál.

plakát

Tekutý písek (2019) (seriál) 

Pro mě prozatím nejméně povedený seriál na Netflixu. Od třetího dílu vás hlavní hrdinové svým chováním v podstatě neustále štvou, možná díky znechucení vám unikne nějaké to poselství. Konec snad ani řešit nebudu. Za mě velmi slabé.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Za posledních 20-25 minut zvedám hodnocení. Začátek se hodně táhne, spíše bych uvítal více akce, více Ramba.