Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (686)

plakát

Czech Made Man (2011) 

Hvězdička je čistě za Budaře. Jinak se nejedná o špatný filmový experiment. Není tak působivý a originální, abych jej musel vidět častěji, ale na "zaplácnutí" času se dá. 60%

plakát

Birdman (2014) 

AGI točil vždycky slušně, ale jeho filmům trochu něco málo chybělo, to však dohání tady ve svém nejbrilantnějším, nejodlehčenějším ale zároveň pro mě nejpůsobivějším díle se skvělámi herci a skvělou muzikou. Originální, nápaditý, pohlcující, zábavný a netradiční - prostě pastva pro oči. 10/10

plakát

Faith No More: Video Croissant (1993) (video kompilace) 

Jakákoliv skladba či klip této kapely (mé nejoblíbenější) je prostě naprostá bomba ! ! !

plakát

Šéf na grilu (2011) (pořad) 

Moje obíbená kuchařka, nevím proč v tom někdo z Vás hledá humor, nebo píše, že se u toho nudí. Když si chci pustit nějakou prdel, tak si určitě nebudu pouštět televizní vaření, tady to je soustředěné čistě na recepty, to není žádná show.

plakát

Mise (1986) 

Výprávný, vizuální klenot se skvělou muzikou a bravurními hereckými výkony. Působivý snímek a rozhodně nejlepší v dané tématice.

plakát

Micimutr (2011) 

Zajímavý pohádkový pokus, jedna hvězdička je však za propracovanou grafickou a efektovou stránku, v kontextu současných pohádek však se nejedná úplně o špatnou věc.

plakát

Audience (1990) (divadelní záznam) 

Důležité je, že tam je Šerkézi !!!!!

plakát

Lidice (2011) 

Lidicím jsem moc nevěřil a musím říct, že jsem ze zpracováním byl celkově překvapen. Ač to na Habrmanna určtiě nemá, film byl působivý a obsahuje několik nápaditých scén. V tomto případě souhlasím s hodnocením kolem 70%.

plakát

Silnice (1954) 

Platí totéž co u Mazací hlavy, jednou za čas, pač míra derpesivnosti je na max :)