Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (6)

Kouzelná Beruška a Černý kocour

Kouzelná Beruška a Černý kocour (2015)

Je to vlastně hrozně těžké hodnotit.. Na jednu stranu celkem originální, pěkný a odsýpající počin. Na druhou stranu opakující se, hloupý a předvídatelný.. Jenže když si pustíte všechny dostupné díly, všechno vás to vtáhne tak, že jen netrpělivě čekáte na další.. S příchodem čtvrté série se seriál posouvá na úplně jinou úroveň. Pokud se pokusíte přehlédnout všechny ty věci, kterými Miraculous míří na očividnou skupinu, máte tu zábavu na spoustu hodin. Po shlédnutí několika dílů nešlo přestat a krásně jsem se dokázal vcítit do hlavních postav. Bohužel mi je jasné, proč tento pořad neosloví každého a to jeho jediný problém.

Arcane

Arcane (2021)

Nic lepšího jsem za poslední dobu neviděl.. Vše perfektní, až na občasné hluché a zdlouhavé místa. Ty ale dokážou s lehkostí překonat velkolepé a emotivní scény. O vizuálu, hudbě, střihu, dabingu a já nevím čeho ještě ani nemluvě.. Je to must see .. 10/10

Na útěku

Na útěku (2023)

Korejci poslední dobou ukazují, že opravdu umí.. Z nenápadného superhrdinského generického seriálu, po pár epizodách vzniká velmi složité drama, které se nebojí prozkoumat jakékoli zákoutí všedních i nevšedních událostí.. Je tu vše. Superhrdinové, romantika, všednost každodenního života, humor a i klasické politické rýpnutí.. Postavy jsou velmi dobře vykreslené, jejich motivace uvěřitelné.. Hlavní zápletka udává tempo a neztrácí ho, i když se tvůrci od ní nebojí lehce ustoupit, pro představení nových hrdinů a objasnění minulých i budoucích událostí.. Po technické stránce konkurující i velkým západním blockbusterům. CGI střídající praktické efekty se proplétá bez povšimnutí.. Kladné i záporné postavy, i když přes lehce ohranné set upy a pay offy a klasických nastolených klišé, udržují uvěřitelnost a pocit reálného světa, naději, bezmoc a zároveň vykoupení.. Jediná výtka je, že seriál představuje opravdu mnoho linek a některé nedokázal skrze časový tlak a to i přes dlouhou stopáž, pro některé uspokojivě uzavřít.. Některé linky si to opravdu zasloužily a za mě mohli tlačit více přes emoce (tento pocit ale mohl být způsoben stylem korejského herectví).. Ale i přes to.. Tady máte kurde inspiraci západe!!!