Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (293)

plakát

Malý velký muž (1970) 

ctu tu srovnani s forrestem gumpem a pri sledovani by me to vubec nenapadlo. no kdyz se zamyslim, tak z toho little big man vychazi velmi lichotive, narozdil od gumpa totiz ustredni postava pusobi jako realna osbnost a ne tak smesne sentimentalne. ▬▬▬▬▬▬ jeden z tech filmu, ktery funguje porad stejne bez ohledu na to, jak je stary, faye dunaway klasicky op.

plakát

Chlast (2020) 

zaverecna tanecni scena uplny top. jinak to bylo zajimave, ale zadny prevrat se nekona, dobry film, nic moc navic.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Nudná nuda, potupná absence vůbec pokusu o humor.. A to nejlepší, závěrečný song sboru děti, bylo seredne nevyuzito.

plakát

Moneyball (2011) 

ten film se snazi tvarit, ze zpracovava hodne zajimave tema (coz je do jiste miry pravda), ale zpracovava to totalne nezajimave bez zajimavych momentu. nejvic me vytaceli totalne nevyuziti dobri herci. nuda.

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

i have nothing to say, dokonale. Tohle ten druh filmu, který obsahuje vše, humor, napětí, vážnost, poselství, prostě plastický obrazsveta v jednom, jak z nějakého Dostojevského románu. A ta hudba..

plakát

Čínská čtvrť (1974) 

ne nicholson, ale faye dunaway to tady neuveritelnym zpusobem tahne, dokonaly herecky koncert. ale uprimne, ze by ten film jinak nejak zasahl, prekvapil nebo zarazil?

plakát

Shrek 2 (2004) 

kdyz nad tom tak premyslim, tak pro me asi nejsilnejsi kino zazitek vubec.. dokonala gradace na konci filmu

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

atj je spolehliva, jestlize vas zaujala (tak jako me) svym trochu zvlastnim pohledem v peaky blinders, tak si tento serial 100% uzijete. ►►►►►► nicmene, neni to uplne naprosto uzasny serial, jak by napovidalo hodnoceni, je to velmi prijemna jednohubka. ja jsem cekal, ze beth budou hazeny klacky pod nohy, ale je to presne naopak, ona sama si cini problemy a taky o tom vi. coz je vlastne velmi prijemne osvezujici pohled (a taky bohuzel lehce ztotoznitelny s ohledem sam na sebe). ►►►►►► kdo me dale zaujal byl jednozacne beltik aka dudley, ktery byl postavou s asi nejzajimavejsim vyvojem (o beth jsme vsichni vedeli, ze bude vyborna a jolene zustavala vzdy cool, at uz se ji delo cokoli a borec z love actually byl sice divne zajimavy ale to po celou dobu) ►►►►►► proc tedy ne 4*? zaver je taaaak predvidatelny. a ano borgov byl docela dobry rival (respektujici), ale co ten druhy rusak, musel to byt az tak moc hodny dedula s fajfkou, ktery uznale pokyval nad novou vychazejici hvezdou?? a uprimne ted tyden, pote co jsem serial dosledoval si z nej zase tak moc nepamatuju►►►►►►pral bych si druhou radu, aby mi tento spatny pocit ze zaveru rozbili, ale asi se nedockam.

plakát

Král (2019) 

timothee delivered. opravdovy herecky koncert, od herce, ktereho jsem do teto chvile prilis nemusel (v rovine sympatii). paradni akce v bitve, dlouho jsem evidel takhle zazivne natocenou velkou akcni scenu. zaver top.

plakát

Brexit (2019) (TV film) 

nejak jsem vubec nepobral to s tim noisem.. ale jinak ok, teda vic nez ok. i kdyz mi prijde, ze se z nej dela az moc velke zvire, ktere dokaze vyhrat cokoli. pritom v takovychto situacich imo vzdy rozhoduje dost stesti/smula. ◘◘◘◘◘ highlight je hadajici se focus group.