Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (1 903)

plakát

ABBAmánie (1977) 

Na Abbě tehdy mé nejlepší skupině jsem vyrůstal, ale postupem času jsem se propracoval k rockové hudbě a metalu. Film jsem viděl v kině nesčetněkrát,ono se tenkrát ani na nic pořádného chodit nedalo. Pak jsem na ni nějak zanevřel, písničky jednoduché a ohrané, dnes poslouchám Metalliku, Judas Priest a Iron Maiden, to je jiná kvalita, propracovaná hudba. Po dlouhé době jsem slyšel zase ABBU a začínám se opět vracet do mladých let. Nestárnoucí hudba, nádherné hlasy. Když jsem si ji osolil doma přes bedny tak jsem vychutnával nádherně křištálově čistý zvuk.

plakát

Above Majestic (2018) odpad!

Neskutečná slátanina všelijakých výmyslů pomatených lidí. Hned od samého začátku tento dokument neskutečně urážel mou inteligenci, přesto jsem vydržel až do konce se zvědavosti co si ještě vymyslí. Nechápal jsem tu retardovanost , že někdo tohle může natočit a někdo brát vážně. Navíc je to velmi nezáživně natočené, jen výpovědi nějakých retardů. Jako nějaký sci-fi film od Emmericha bych to ještě bral. Četl jsem něco podobného „Ruce pryč od této knihy", dokument i kniha pro retardy.

plakát

Absolutní moc (1997) 

Nejprve jsem četl knihu, která je naprosto vynikající a tak jsem se těšil, až to uvidím zfilmované. Film mě hodně zklamal, příliš zdlouhavý a pomalý rozjezd, připadalo mi to oproti knize hodně protahované a málo akční.

plakát

Absurdistán (2006) 

Jednu hvězdičku za výborný námět,ale kdyby to bylo líp natočené(jako Demolition man) tak bych jich pár přidal. Promarněná šance. Spousta nesympatických neherců a trapného humoru.

plakát

...a bude hůř (2007) 

Škoda, že je zfilmovaná jen část jinak úžásné knihy, kterou jsem přečetl jedním dechem.

plakát

AC/DC: Live at River Plate (2011) (koncert) 

Stále to samé dokola, nic nového, vždy téměř na chlup stejný koncert, stále stejný setlist oživený většinou jen o dva tři nové songy, stejné vystoupení a přesto mě vždy z jejich koncertu mrazí a snad nikdy neomrzí. Vynikající obraz ve full hd a výborně namixovaný zvuk s 32 kamery dělá opět z tohoto našlapaného koncertu nezapomenutelný zážitek. Jedinný co mě tak trochu vadí je dělený obraz. Kurva, jsou v té Argentině ale pěkné baby.

plakát

AC/DC: No Bull (1996) (koncert) 

Skvělý koncert z Madridské arény s vynikající atmosférou. Pecka!!!

plakát

Ad Astra (2019) 

Mám velmi rád reálné sci-fi a zpočátku pádu z věže a následné ceste do vesmíru jsem byl velmi natěšený, ale co se z toho klubalo se nedá popsat. Děsná nuda, neustálé záběry na nudného Pitta, spousta nelogičností a nesmyslů, nejvíc mě dostalo jak Pitt leze do startující rakety...vizuál jak před třiceti lety. Nevadí mě, že film postrádá akci, ale tohle se fakt nedá. Navíc velmi mizerný nezáživný děj. A už vůbec nechápu hodnocení plným počtem.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Nikdy jsem Adamsovi neměl rád. Černý a brutální humor mě nevadí, ale tato horrorkomedie mně spíš nudí.