Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (1 903)

plakát

Mladý Sherlock Holmes (1985) 

Pod tímhle je podepsán Steven Spielberg? Se asi zbláznil či co. Děsně naivní a amatérsky zpracovaný příběh, který by mě nebavil snad ani v dětsví. Tolik trapných scén a dialogů se jen tak nevidídí. Vždy mě zde na čsfd fascinuje čím větší hovadina tím větší hodnocení. Nebo jsem já někaký divný, fakt nevím.

plakát

Velký lov - Série 1 (2020) (série) 

Poslední dobou mám štěstí na filmy s vybíjením nácků. Krev a zlato, Sisu a teď seriál Velký lov. Na celém seriálu mě vadí styl točení, místy velice dobrý a hodně pobaví, ale většinou natahovaný se spoustou vaty , nelogické scény, nudná místa, ale na jedno shlédnutí výborné.

plakát

Někdo klepe na dveře (2023) odpad!

Opět jsem nalítl na doporučení téhle zhovadilosti. Nenadchlo mě to pro svoji stupiditu, apokalypčtí jezdci zvěšťují konec světa a jediná záchrana je ...to bych už moc vyzrazoval. Závěr jsem správně předpověděl. Celý děj je jeden velký nesmysl, přesně ten typ filmů co nemám rád.  Hned ze začátku, jak jsem viděl v titulkách M. Night Shyamalan jsem správně uhádl, že to bude další odpad. Škoda, že jsem si toho nevšiml dřív hladov po dovolené po filmech. Někdo klepe na čelo.

plakát

Sputnik (2020) 

Nechápu přirovnání hodnotících plným počtem k filmu Život, tohle byl nepovedený ruský sci-fi horor s velmi nezajímavými postavami, hodně nudný s utahaným dějem a se zbytečnou vedlejší linkou s děckem v děcáku, jediné pozitivum byl docela povedený mimozemšťan.

plakát

Krev a zlato (2023) 

Natočeno jako klasický western akorát s nácky. Dobrá hudba, zvuk, vybíjení nácků jako v Sisu.

plakát

Infinity Pool (2023) odpad!

Nejhorší , nejdebilnější, nejdementnější , nejnudnější, nejtrapnější film , který jsem v životě viděl.  Měl jsem to vypnout hned po úvodních titulcích , když byla tma a vyjkládali si v posteli, pak dementně otáčející se kamera a já debil koukal až do konce co j eto za ptákovinu a co se z toho vyklube. NIC! Jen naprostá ztráta času a nervy, na jakou ptákovinu se to dívám místo nějakého dobrého filmu.

plakát

Klondike (2022) 

Děsivý příběh podle skutečné události, ale děsně mě vadila pomalá a stále dokola otáčející se kamera.

plakát

Sisu (2022) 

Velice zábavná podívaná, ale velká škoda, že dost nereálná, hodně přitažené za vlasy. Kdybych měl hodnotit dle mých preferencí a pravidel, tak bych dal odpad, ale asi jsem byl po skvělé dovolené velmi dobře naladěn a vyprahlej po nějakém zábavném filmu, bavil jsem se od začátku až do konce tak dávám čtyři stars.  Finský Rambo dědek brutálním způsobem vybíjí nacisty. Dobrá kamera a parádní zvuk, hudba.

plakát

Párty Hárder: Summer Massacre (2022) 

Po skvělém prvním dílu jsem byl navnaděný na ještě lepší pokračování. Začátek vypadal slibně , ale od příjezdu na Macháč šla kvalita dolů, jako by nevěděli jak dál pokračovata filmařům došel dech. Sem tam ještě dobré, ale spíš natahované konec naprosto dojebaný. Rybí lidi kokotina, většina ženských velmi škaredých. Nemělo to i přes pár skvělých gagů ten spávný šmrnc, takové bez děje, zápletky či nápadu.

plakát

Pod širým nebem (2019) 

Sotva jsem dočet skvělou knihu, hned jsem chtěl vyhledat film. Oproti knize trochu pozměněný, kniha jako vždy mnohem lepší.