Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 478)

plakát

Ricky Gervais: Armageddon (2023) (pořad) 

Vlastně těch opravdu vtipných momementu je málo, za mě je to hlavně kritika dnešní společnosti, zopakování si názoru, co si myslí většina normálních lidí, jen se bojí říct nahlas, protože dostanete okamžitě nějakou nelichotivou nálepku.  Přesně se trefil do všech nepopulární témat, a nelze s ním nesouhlasit, ale moc mi nejde se tomu smát. Děsí mě to, kam směřujeme.

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

viděla jsem jen druhou půlku a musím pochválit krásnou přírodu a sympatické hlavní představitele, ale jinak marně hledám alespoň tu pohádkovou logiku v těch pohádkách. jestli je to opravdu tak těžké vymyslet jednoduchý pohádkový příběh, tak klidně natočte to, co už bylo v různých obměnách x-krát natočené, ale ať se na to dobře kouká a nesere mě nelogičnost příběhu.  A proč musel být vynálezce a proč nepouzil cizí kosti, proč ji rovnou nezabil, proč proč proč .... skoro v každé scéně.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Já si nemohu pomoct, ale kde jsou krásné jednoduché pohádky se sympatickými herci. Mějme alespoň nějakou pohádkovou logiku, ale tohle jsou hrozné nesmysly ... za mě hloupá pohádka.

plakát

The Covenant (2023) 

Slušný, luxusní tempo celou první půlku, pak to trochu zpomali...konec trochu moc americkej. Chudák Afghánistán.

plakát

Koruna - Série 6 (2023) (série) 

Moc Diany, šíleně obsazenej a nesympatickej Harry a krásné zakončení posledního dílu.

plakát

Most přes řeku Kwai (1957) 

Nechápu, nechápu... já byla u toho mostu, prošla jsem si všechny ty muzea, kde popisovali a ukazovali tu neskutečnou hrůzu lidí, lidský kostry v rouskach pracující do úmoru... A tohle byla pohadka!!! A ten konec, to neee... už z úcty ke všem, co tam zahynuli tohle je pro me velké NE.

plakát

Robbie Williams (2023) (seriál) 

Vůbec by mi nevadilo, kdyby to měla dvojnasobek dílu. Strašně moc věcí mi tam chybělo, celý jeho vztah s otcem, koncerty V Abbey či Royal Hall... ale Robbie výborný, autentický.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Lze tomu vytknout strašně moc, ale chytlo mě to a fakt jsem byla napjatá, co z toho vyjde ...konec mne zklamal, ale super myšlenka.  Sralo mne, jak byli furt všichni klidní, já mít pocit, že je konec světa, tak řeším, planuju, připravuju se.