Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (65)

plakát

Mr. Johnson (2008) 

Když on je lepší plakát než obsah filmu.

plakát

Sex Drive (2008) 

Scénaristé asi měli v přehrávači dlouho Eurotrip, protože tohle vypadá jako jeho sequel bez toho výletu do Evropy.

plakát

Dablér (2006) 

Od tohoto tvůrce znám dvě komedie: výbornou (Blbec k večeři) a velmi dobrou (Drž hubu!). Nyní si můžu přiřadit i kategorii průměr. Gagů je velmi málo a celkový výsledek je velmi unylý. Hlavní herec by se spíše hodil do role vedlejší, a ona topmodelka tu ničím jiným nezaujme, jen dobře vypadá.

plakát

Casino (1995) 

Rozhodně doporučuji pusit si tento masterpiece v původním anglickém znění. Pánové Soukup a Prágr jsou jistě dobří dabéři, ale do tohoto snímku se nehodí. Edit (2013): Film si musím někdy pustit znovu. První projekci jsem měl z DVD, mezitím jsem sehnal film na Blu-Ray za cenu DVD. :)

plakát

Gary Unmarried (2008) (seriál) 

Standardní americká produkce se všemi klady a zápory.

plakát

Eso (1994) (pořad) 

Možná jediné co stálo za to, byl speciál s Ruppertem a Hezuckým. Při videoklipech byla třetina obrazu zakrytá, rozsah žánrů skoro nulový, a skladby až o polovinu zkrácené. Klipy jako podkres pro SMS hlasování. To už radši tu Medůzu.

plakát

Kung Fu Panda (2008) 

Akce, kamera a výtvarné pojetí vás zaujmou - ani nevšimnete tradičních stereotypů. Souboje: povedené, humor: lehce infantilní, scénář: tradiční.

plakát

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder (2001) 

Tenhle film byl moje první setkání s Kevinem Smithem (2002). Rozhodně doporučuji původní znění, dabing se ke Smithovým filmům vůbec nehodí. Film pro znalce Hollywoodu a předchozích filmů od View Askew.