Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Obsahy (5)

American Boy: A Profile of: Steven Prince

American Boy: A Profile of: Steven Prince (1978)

Dokumentární film o příteli Martina Scorseseho, který se proslavil malou rolí Andyho ve filmu TAXIKÁŘ. Price vypráví o svém dětství, rodině, drogové závislosti, o incidentu na benzínové pumpě a dalších věcech. Některými událostmi jeho života se inspirovali režiséři Quentin Tarantino a Richard Linklater.

Rok jedna

Rok jedna (2009)

Michael Cera a Jack Black jako dvojice sběračů, která na svém putování potká Kaina a Ábela, Adama a Evu i obřízkou posedlého Abraháma. Během své cesty dorazí i do Gomory, což je něco jako dnešní Las Vegas. Podle Blacka jde o nástupce klasiky Život Briana.

Scratch

Scratch (2001)

Dokumentární film Scratch zaujme každého, kdo se jen trochu zajímá o historii žánru zvaného hip-hop. Uvidíte v něm spoustu známých a legendárních postav DJské scény, jako je například Q-Bert, Afrika Bambaataa, Grandmixer DXT, Shadow a mnoho dalších. Dozvíte se skoro vše, co se týče sbírání desek, scratche, beat jugglingu ad.

Style Wars

Style Wars (1983)

Style Wars, jednoduchý a zcela výstižný název pro dokumentární film zabývající se graffiti. Seznámí vás s tehdejšími "writery", dnes již legendami: Dondim, Seenem, Seakem a dalšími. Zažijete výlety do tunelů metra a tmavých ulic, zjistíte jaký mají názor na toto téma nejen příznivci a tvůrci vizuálních děl ale i odpůrci ze stran veřejnosti, policie a vlády. Hudební doprovod je složen z písní od: Grandmaster Flash, The Treacherous Three, Trouble Funk ad.

Zahulíme, uvidíme 2

Zahulíme, uvidíme 2 (2008)

Harold a Kumar se vracejí! Tato nekorektní dvojka vyznavačů zelené rostliny si naplánovala výlet do Amsterdamu. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si Kumara jedna pasažérka splete s teroristou. K tomu si připočtěte, že naše hrdiny pošlou na Guantánamo, vrátí se starý známý Neil Patrick Harris hrající sám sebe, a o zábavu je postaráno.

Reklama