Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (95)

plakát

Divnosvět (2022) 

Audiovizuálně skvěle zvládnuté. Bohužel tím to končí. Lady a Tramp je od 18+ A tento film od 6ti let. Toto podsouvání politické korektnosti už není vůbec korektní. Kazí to dobrý dojem z filmu.

plakát

Stvořitel (2023) 

Film to není špatný. Ale s tou hlavni myšlenkou je problém. Nedokázal jsem hlavnímu hrdinovi fandit ani když jasné položili kdo je zápornák. A použili k tomu všechny klasické mechanismy (utlačovaná menšina, dítě atd.). Takže ano je to na zamyšlení každého z nás. Podruhé to asi nedám

plakát

Mazalové (2014) (seriál) 

Seriál je především určen dětem a ty baví. Já jsem si našel v některých dílech momenty. Za mě plní to co má, určitě bych v tom nehledal nějakou hloubku.

plakát

Jak to bylo, šéfe? (2022) (pořad) 

Čekal jsem nějaké historky ze zákulisí a natáčení. K tomu návštěvu hospod kde natáčeli a jak to dopadlo, případně jak se vede lidem/kuchařům. Místo toho jakési vaření a k tomu 3 otázky. Není to ani velkolepé ani nějak extra zábavné. A to mám pořad "Ano šéfe" rád. Za mě dost velké zklamání.

plakát

Jak se krotí krokodýli (2006) odpad!

Něco tak špatného aby člověk pohledal. Čekal jsem komedii, dokonce ani nepotřebuji nic hlubokého. ale tady mi bylo čím dál víc smutno. Podruhé bych to nezvládl. Škoda, že se režisérka uchýlila k takovým tématům jako rozvod apod je normální. Tohle fakt víckrát vidět nechci.

plakát

Vlastníci (2019) 

Film u kterého jsem se nedokázal smát. Bohužel až příliš připomíná realitu.  Trefně zahrané s výbornými výkony. Jen ten konec si musíte domyslet / vymyslet?

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Nechápu hodnocení. Dle mě vynikající zombie film. Čekat od takového filmu nějaké hluboké filozofické a logický smysl dávající drama je naprostá blbost. To mi přijde jako hledat v Resident Evil rozluštění tajemství meditace a života. Jdete si užít zombie film s jednoduchým scénářem Výborná kamera, narozdíl právě od Resident Evil 5, Pěkné triky a pro mě neomšelí herci. Výborná skladba. Užil jsem si od začátku do konce zase jeden pořádný kus. A ti co v tom hledají nějakou hloubku pusťte si řidič slečny Daisy.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Pohádka se mi líbila. Ondřej Sokol byl fantastický a malá hvězdička to hrála taky parádně. Už kvůli nim to za to stojí.

plakát

Po čem muži touží (2018) 

Pokud si chcete film užít, nehledejte v něm žádnou hlubokou myšlenku. Ti kteří na něj házejí špatné recenze tuto chybu udělali. Od toho jsou jiné filmy, které řeší "zásadní otázky lidstva a vztahů". Toto je komedie a musím říct velmi povedená. Jsem rád, že to do tohoto netahali a nešli do extrému. Od filmu jsem moc nečekal, tak jsem si ho užil. Zasmál jsem se. A to mi od komedie stačí. A příjemně vystihli různé momenty "běžných stížností" žen/holek. Stojí to za to, po dlouhé době se mi něco Českého fakt líbilo a nebyla v tom politika, smutné vztahy, sirotci apod.