Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (95)

plakát

Airwolf (1984) (seriál) 

Prvni serie serialu byla i zabavna. Musim oznat ze se dej po urcitem case zacal zcela opakovat a akce se stala domenou poslednich 5ti minut serialu. Ovsem dalsi kolo serialu, kdy nastoupil za pilota tzv. jeho ztraceny bratr uz rozhodne nedosahovala takovych uspechu. Osazenstvo preobsadili (asi aby dodali nove zabavnosti). To se ale nekonalo a po par dilech byl serial ukoncen. Neni se cemu divit scenar se opakoval a hrdiny kvuli kterym by jste se na to divali odstavili.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Tento serial i kdyz je urceny prevazne pro lidi pohybujici se okolo IT nema naprosto zadnou vadu na krase. Dokonale vystihuje prostredi v kterem se tito IT pohybuji. Kdo aspon trosku tomuto prostredi rozumi a je ty narazky schopen poznat se musi bavit od zacatku do konce! Prvni dil z druhe serie sem si musel pustit na 3x abych ho bych schopen odkoukat. Ten je opravdu excelentni. Opravdu je skoda ze takto setri timto skvelym britskym humorem a maji tak malo dilu venku. Urcite doporucuji vsem kdo maji chut se zasmat, tohle musite videt, to se neda popsat.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Nechápu hodnocení. Dle mě vynikající zombie film. Čekat od takového filmu nějaké hluboké filozofické a logický smysl dávající drama je naprostá blbost. To mi přijde jako hledat v Resident Evil rozluštění tajemství meditace a života. Jdete si užít zombie film s jednoduchým scénářem Výborná kamera, narozdíl právě od Resident Evil 5, Pěkné triky a pro mě neomšelí herci. Výborná skladba. Užil jsem si od začátku do konce zase jeden pořádný kus. A ti co v tom hledají nějakou hloubku pusťte si řidič slečny Daisy.

plakát

Armádní akademie (2007) 

Ac jsem od filmu nic necekal, musim rict ze me prekvapil. Spousta vtipu ktere nejsou trapne, na nemce dobre zpracovany film. Uzasny vyber elitniho pokoje (hercu). Rozhodne doporucuji jako relax, bez deje, bez nejake hloubky, proste jenom si uzit film.

plakát

Babylon 5: Třetí prostor (1998) (TV film) 

Vynikajici film, rozhodne pokud jste fanousky Babylonu 5. Pro ostatni je to spise jenom film scifi s klasickou tematikou ladenou do hororu ale nezabrana tak do hloubky jako u uceleneho filmu. Film se povedl, nabite akci ma zacatek i konec (neni to pouze epizoda s nutnosti videt predchozi nebo dalsi pokracovani).

plakát

Babylon 5 - Velký sumit (1993) (epizoda) 

Triky a tvorba mimozemstanu odpovida dobe kdy byl film natocen. Vyborny uvod serial ktery neoceni asi nikdo kdo ma rad jednorazovky, ale ma rad spise scifi serialy. Je to svym zpusobem odpoved na StarTrek.

plakát

Babylon 5: Volání do zbraně (1999) (TV film) 

Skoda jen ze nevime jak to dopadlo. Prece jenom je to pilot k dalsimu serialu Babylon 5 Crusade ktery ma pouze 13 epizod z 22dvou a je nedotoceny. Ale je fakt ze i kdyz je konec otevreny nijak to neubira na koukatelnosti filmu. Podminka je ale aby divak videl Babylon 5 serial, jinak pravdepodobne nepochopi z ceho dej vychazi a na co narazi. Efekty i hudba byly evidentne nic extra, ovsem prijemna tecka za serialem.

plakát

Bitva o planetu Terra 3D (2007) 

Moc hezky naanimovany film. Naplno v snovem svete, jen je mi lito tech mimozemstanu, coz je samozrejme ucel. Divak by si ale mel uveodmit ze i kdyz film konci v podstate dobre, tak konec boje to rozhodne neni. Clovek od podstaty se bude snazit ddrive nebo pozdeji opet dobyt celou planetu pro sebe a znicit zivot kolem sebe. Vzhledem k tomu jak je film ladeny je od zacatku jasny dej, to mu ovsem v nicem neubira. Prijemne pokoukani.

plakát

Bláznivá mise (1982) 

Naprosto vynikajici film s typickym asijskym humorem. Sice postarsi kousek, ale stoji to za to shlednout.