Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Krátkometrážní

Obsahy (3)

The Visionary

The Visionary (1990)

Americký indián a jeho žena jsou v krizi. Jejich psychiatr překonává kmenové předsudky, aby přesvědčil indiánského léčitele, že jim může pomoci. Léčebný obřad je trýznivý jak pro psychiatra, tak pro pár. Ale pouze pravé osvícení může osvobodit lidského ducha.

Schatt's Last Shot

Schatt's Last Shot (1985)

Todd Solondz hraje středoškoláka, který se chce dostat na Massachusetts Institute of Technology. Jediný problém je v tom, že jeho učitel tělocviku jej nenávidí a nechá jej propadnout, protože nedokáže dát koš v basketbalu. Zároveň nemá štěstí s dívkou svých snů, která jej považuje za dobrého přítele, ale přála by si, aby byl více podobný svému učiteli. Aby se předvedl, vyzývá učitele k zápasu jeden na jednoho.

Fear, Anxiety & Depression

Fear, Anxiety & Depression (1989)

Kdokoliv, kdo byl někdy zamilovaný, ví, že to není lehké. Pro Iru Ellise (Todd Solondz) to je nemožné. Přitahuje problémy - kritici odmítají jeho hry, jeho přátelé jej za zády pomlouvají, jeho rodiče si myslí, že je ztroskotanec. Jeho život je nekontrolovatelný jako jeho vlasy. Najednou se objeví Sharon, která jej slepě miluje, ale Ira ji zavrhne kvůli kontroverzní performerce jménem Junk, která jej opustí dřív, než zjistí její telefonní číslo. Aby se vzchopil, svede Ira Janice, dívku kterou nedávno opustil jeho nejlepší přítel Jack. Neštěstí miluje společnost a Janice miluje Iru téměř týden. Když se znovu objeví Jack, Ira je opět sám. Poté se znovu objeví Sharon. Má Ira šanci na odpuštění? Mohou dva beznadějní neurotici spolu najít štěstí? Nakonec Ira Ellis, umělec, jehož největším úspěchem je utrpení, zjišťuje, že láska může být zvláštní a překrásná, i když je provázena strachem, úzkostí a depresí.

Reklama