Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

Zázračný nos (2016) (TV film) 

I přesto, že motiv s narostlým nosem po zkonzumování čehosi zázračného je ukradený ze Tří veteránů, dávám za 3*. Na tu premiérovou bídu konečně něco blízké pohádce. I když na půl cesty.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Kopie/parodie Zlatovlásky a pirát Za Bié Ocradé? Mistr Kantůrek při překládání Mistra Pratchetta dokázal tvořit naprosto geniální jména. Když dva dělají totéž, opravdu to není totéž. A tohle, že mají čeští Piráti z Karibiku? To je na žalobu za urážku dobrého jména :-) "Velebnosti, jdu blejt !"

plakát

Tři mušketýři (2014) (seriál) 

Aktuálně vysílá Viasat History. Na rozdíl od Herekovy slátaniny, kdy by Dumas mohl rotací v hrobě napájet menší městečko, je tato televizní verze velmi slušná. Kdo ovšem vidí etalon Tří mušketýrů právě v Herekovi, bude velmi překvapen. Pro mě tím je dvoudílná Lesterova verze.

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) odpad!

Jo, jasně. Jako fanoušek SF + F akceptuju spoustu nemožností, ale toto, to už ne.Obcházení fyziky nebo techniky, OK. Ale ignorování přírodních zákonů v nějakém rauši z meskalu nebo z něčeho co lidi ze studia Asylum hulili, to jako už ne. Z nebe padají žraloci, nasátí tornádem. Živí. A na zemi začnou žrát lidi, místo toho, aby se jednoduše udusili. Zlatá Troma.

plakát

Vetřelec: Vzkříšení (1997) 

2* za to, že je to Vetřelec. Byl jsem tehdá na premiéře v kině docela hodně zklamaný.

plakát

Sám doma (1990) 

Po nesčetných opakováních mám alergii na dva dětské herce: M. Culkina a T. Holého. Kdybych to psal před 10 lety, bylo by to možná o malinko víc, přece jen Chris Columbus není žádný béčkový režisér.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

"Je to rebel!" Skvělý vizuál pekla, kterému se další pohádky o čertech ani nepřiblížily, možná malinko Peklo s princeznou.

plakát

Ghost Rider (2007) 

4* za sekvenci, kdy dva Rideři jedou pouští do San Venganzy. Jinak o hodně níž.

plakát

Kill Bill (2003) 

Celá sekvence "Chapter 5: Showdown at the House of Blue Leaves" má ode mne asi tak 101 %. To je prostě vizuálně / akustická žranice nevídané úrovně.

plakát

Smrtonosná past (1988) 

Jedním slovem: kult. A nejlepší vánoční film :-D. Bohužel na rozdíl od jiné "Smrtonosné..." tady s každým dílem kvalita upadala.