Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (145)

plakát

Plán útěku 3 (2019) 

Jednička byla OK, dvojku už jsem nedával, no trojku už jsem vzdal. Hřebce coby béčko nějak prostě nepobírám. Je to paradox jak se ve stáří vrací tam kde začínal, jediný v co doufám že se nevrátí úplně a nenatočí … však vy víte co.

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

Samý klišé ale mnohem mnohem lepší než třeba Přátelé. Al zase horší než Bundovic.

plakát

V kómatu (1978) 

Je to takové nerozhodné. Za mě tedy 4,5 hvězd.

plakát

Roztříštění (2019) 

Čekal jsem něco jiného. Nejdříve příliš ponurý a ospalý film. Potom dost předvídatelný a buď to scénárista dělá schválně, a nebo se sám nemohl rozhodnout jestli to dopadne skutečně tak jak by si divák snad i přál (nebo by to přál hl. představiteli) a nebo ta horší varianta. Ale mě bylo zhruba po polovině jasné že to bude ta horší varianta, i když se nás potom nejspíše snaží zmást. No námět byl fajn ale zpracování a atmosféra se mi nelíbila. Ale to je asi o mém vkusu. Mám radši atmosféru víc směrem dozadu k 90’ (např. Sedm nebo Mlčení jehňátek [ne že bych to přirovnával, jen dávám příklad]) ale tohle je holt modernější práce. Jinak bych dal určitě i 3*.

plakát

Máte doma uklizeno? (2003) (pořad) 

Myslím že lidi tady mají tendenci sklouzávat k hodnocení těch lidí “čuňat” spíše než k hodnocení pořadu jako takového. Samozřejmě, ty špinavé domovy připomínající víc smetiště než domovy jsou odpad, o tom asi žádná. Ale pořad jako takový je velmi příjemný a rád si ho zase po letech dám (Prima Show). Navíc uklízečky jsou sympatické :)

plakát

Love Island (2021) (pořad) odpad!

Vážně mohou vysílat z bordelu za bílého dne? To mohli na Václavák a nemuseli až někam na ostrov.

plakát

Horákovi (2006) (seriál) 

Tolik “scénaristů” a “režisérů” a taková blbina.

plakát

Krásy Evropy se Samanthou Brownovou (2004) (seriál) 

Přesně souhlasím s recenzemi níže. Nechápu proč tohle zrovna Prima vytáhla na svém novém kanálu a vysílá to teď po 20 letech. Předtím bych to bral, teď po těch letech je mi to spíše protivné včetně Samanthy. Neméně je mi protivný i její hlas (resp. její dabing).