Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (145)

plakát

Miami Sands (2001) (seriál) 

Vysílala TV Nova.

plakát

Bible (1966) 

Zatím ****, možná až to uvidím vickrát tak změnim na *****. Uvidíme. Zatím nemám takový rozhled a neviděl jsem takových filmů moc, abych mohl porovnat s jinými.

plakát

Vlna zločinu (1985) 

Film který každý nepochopí. Film o kterém můžete říct v jedné větě že je to ptákovina a zároveň že jste se bavili.. Dneska se to už někomu může zdát nevtipné či trapné, ale ten ať se raději podívá na něco novějšího..

plakát

Sly (2023) 

Čekal jsem něco motivujícího, ale bylo to taky depresivní a ne málo. Ale tak už to v životě chodí. Škoda že tam toho neni víc, třeba i něco o posilování a životním stylu, ale to by potom bylo na seriál.

plakát

Dej si pohov, mladej! (2022) 

Slabší komedie na nedělní odpoledne k nějaký domácí činosti. Tahle nová francouzská komediální "vlna" mě moc nebere a nevidět tam pár těch starých známých herců co má člověk rád, tak bych si ho ani nevšiml. Ale jako dřív už to stejně nebude..

plakát

Suburræterna (2023) (seriál) 

Sice **** ale už je to takový nějaký nedotažený a nemá to ten drive. Takže o třídu níž než jednička.. Vypadá to na další řadu. Uvidíme.

plakát

Nezvěstná (2023) 

Sorry, tentokrát mi to nějak nesedlo. A vůbec jsem nevěděl že ten film bude screenlife. U prvního filmu jsem to zkousnul, tentokrát už mi to přišlo moc.

plakát

Sousedství - Pilot (2018) (epizoda) 

No, co dodat. Vtipy nic moc vtipný nebyly (i když občas sem se zasmál to jo) ale zase to bylo celkem svižný. No jo, dyť ono o má 20 minut. Už jsem viděl daleko větší hovadiny. Proč ne.

plakát

Bullet Train (2022) 

Takový trochu Tarantinovský nářez. Nelíbilo se mi ale moc obsazení, tedy hlavně většina pánského. Ani dabing mi místy nebyl po chuti, ale za to nemůže film. Navíc těch “zmrdů” tam na mě bylo až moc a mě se to slovo nelíbí, ani jako nadávka. No zkrátka mohli to trochu prostřídat aspoň…