Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (693)

plakát

Animatrix: Poslední let Osirise (2003) 

Zrovna tenhle jedinej díl jsem viděl ve špatný kvalitně. Proto jsem si i ze začátku myslel, že je to hraný, páč bez detailního pozorování se to asi nedá ani moc poznat. Dle komentářů věčná škoda, ale i tak to je solidní příběh na pět hvězd. Ne zázračnej jako některý jiný díly Animatrixu, ale solidní. edit: 4.2.2012 - konečně viděno v HD. Na hodnocení to ale nic nemění, prostě jedna z lepších (ale ne nejlepší) část.

plakát

Animatrix: Program (2003) 

Nelze než pět. Po pomalejším rozjezdu konec jak kráva. Ach jo, já žeru svět matrixu.

plakát

Animatrix: Přijímací zkouška (2003) 

Úžasnej nápad a luxusní provedení. Škoda, že to bylo takový tragický, líbil by se mi happyend, i když takhle to bylo taky nádherný. Btw co na tom bylo k nepochopení? Spíš to vyvolalo další otázky, ale rozhodně to je podaný chytře a nijak zmateně.

plakát

Animatrix: Světový rekord (2003) 

Škoda, že to nějaký lidi nepochopili a proto hodnotí nízko. Příběh je výtečnej a je to neskutečný oživení/ozvláštnění animatrixu.

plakát

Ani mě nehne (1998) 

Nečekal jsem moc a o to víc mě tenhle film udeřil. Luxusní začátek, jenom tim koncem to trochu pokazili. Kdyby tam nedávali zbytečnou romantickou linku... Ale cool počin.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Pohlreich je dost borec. Díky němu je to víc než koukatelný. Kdyby tam byl ňákej ušmudlanej blbej noumální kuchař, tak na to kouká tak o 70% míň lidí, protože jinak námět neni nic moc extra. Ale takhle; sranda.

plakát

Ano, trenére! (2015) (pořad) 

Po prvním díle: Na tenhle pořad jsem byl fakt natěšenej, ale takhle amatérsky sestříhaný, nezáživný a bezobsažný jsem to vážně nečekal. Strakovi to před kamerou ve vlastním pořadu nějak nejde. Neumí pořádně mluvit a táhnout to, neumí diváka zaujmout. Navíc tomu týmu ze Slezský prdele nedal prakticky nic, jen jim na začátku sezóny řekl, ať jsou pátý v tabulce, vůbec s nima netrénoval, a když byli po sezóně dvě místa od sestupu, tak jim dal fotbalový taštičky a zase odjel. V postprodukci ten pořad taky někdo solidně pokazil. Scény na sebe moc pěkně nenavazovaly, neustále byla v záběru mikrofonní tyč, hudební doprovod nijakej. Ach jo. Možná tomu dám ještě šanci, ale první díl se hrubě nevyvedl. 20%

plakát

Artype (1966) odpad!

snad ani nemá cenu za tim něco hledat. Je to blbost. Ale z šedesátejch let a to se počítá.

plakát

A teď něco úplně jiného (1971) 

To bylo tak skvělý, tak skvělý. Jelikož jsem ze seriálu viděl velmi málo dílů, tak tohle pro mě bylo vlastně ideální dílko a moh sem se posmát smíchy. Pythoni předváděj perfektní humor, kterej se jen tak někde nevidí. Doporučují čtyři z pěti bláznů, předtím, než se zasřelí.