Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (693)

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Žádné jiné než 5* hodnocení nepřipádá v úvahu. Californication mě dostal. Z počátku jenom jako parádní oddychovka, kde příběh a nějakou hloubku aby člověk pohledal, ale zajímavejch situací a událostí byl dostatek. Jenže pak v druhý půlce série se to mírně zvrhlo.. teda zvrtlo (zvrhlý to je DOST už od začátku) a najel příběh, vše se zamotávalo a konec první série byl naprosto ááá skvělej. A pak ten incident s novou knihou (snad jsem nic neprozradil:).. No já tak fandil tomu Davidu Duchovnymu a vono... No prostě to bylo krutý. Sice typickej idylickej americkej konec, ale což. Už se těsím na druhou sérii. P.S.Druhá série nezaostává za první a vytváří stále nový a ujetý situace.

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Nejhezčí záběry co jsem snad kdy v dokumentu viděl, ale pořád to je jenom takovej hezky poslepovanej film, ve kterym se moc nestane. A krom toho, že si to můžete kdykoli stopnout a jakejkoli záběr použít instantně jako wallpaper na plochu, vám Earth zas tolik nedá. V konkurenci dokumentů je to jasná špica, ale v konkurenci celé kinematografie trochu slabší. 80 %

plakát

Futurama: Benderovo parádní terno (2007) (video kompilace) 

Jak píšou snad všichni, seriál je lepší, ale pár fajn vtipů se tu najde. A vážně to má celkem zajímavej příběh! Nebyl jsem přímo unešenej, ale 4* si Bender's Big Score zaslouží.

plakát

Goalissimo (2007) (pořad) 

Jeden z nejlepších sportovních pořadů, který běžej v Česku. Rád se na něj dycky kouknu.

plakát

Griffinovi - Griffinovi ve Star Wars (2007) (epizoda) 

Přestože mám rád jak Family Guye, tak Star Wars, tak se mi tyto parodie absolutně nelíbí. "Blue Harvest" a "Something Something Something Dark Side" jsem vypnul v půlce, protože jsem se zoufale nudil a ten poslední jsem radši ani nezapínal. Odpad! nedávám jenom kvůli tomu, že je mi proti srsti dávat čemukoli z Family Guye tak špatný hodnocení.

plakát

Grindhouse: Auto zabiják (2007) 

O něco slabší než Planeta Teror, ale pořád luxusní zábava. Téměř celou dobu jsem se bavil, ale čekal jsem od Tarantina něco víc. Začátek, nebo spíš první story, byl luxusní, ale druhá část mi moc nesedla a konec mě utvrdil v tom, že dokonalý to nebylo. Ale takovou poctu old-schoolovejm béčku, to beru.

plakát

Grindhouse: Don't (2007) 

Nápad docela dobrej, provedení nikterak zdařilý.

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) 

Druhej Grindhouse se mi líbil o něco víc a celou dobu jsem se těšil na tu kočku z plakátu s kvérem místo nohy. Škoda, že přišla až na konci, ale rozjela to parádně. Nebyl to stoprocentní zážitek, ale rozhodně solidní krvavý "béčko", který se fakt musí vidět. Nejvíc mě asi dostávaly šumivý efekty, pokaženej obraz a hlavně hláška "další část chybí", dost hustý, Rodriguezi. Jakoby zombie zápletka byla asi o něco slabší než osamělej kaskadér v Autu Zabiják, ale celkový podání se mi líbilo víc. Taky mě dostal Bruce Willis, nejvíc jsem ho tam nečekal a krutý bylo jak házel furt jeden a ten samej "drsnej" ksicht. To je frajer.

plakát

Gympl (2007) 

Dost jsem se těšil na tenhle film, páč jsem chodil na pražskej gympl a chtěl jsem vidět jak to autoři pojmou. A myslim, že to docela trefili. Ve třídě máme většinu klasických typů studentů jako šprt, smažka, holka s velkejma kozama atp. Herecký výkony jsou sice celkem podprůměrný, ale to se dalo čekat a dokud jim rozumim co řikaj, tak to toleruju. I když samotní herci byli vybraný dost dobře.. Příběh slušnej a tak vysoko hodnotím hlavně kvůli dialogům, které si herci sami upravovali a díky tomu film nabral po hrstech na autenticitě. Fakt bych uvěřil, že se podobnej příběh může třeba někde přihodit. A o to tady de.

plakát

Hannibal - Zrození (2007) 

Kam se to hrabe na Mlčení jehňátek. Přibližně od čtvrtiny je jasný, co se bude dál dít, ale čekal jsem, že to bude mít i nějakej zajímavej závěr a ono nic. Prostě odjelo autíčko a pointa nebo aspoň její náznak není. Co nadělat. Asi jen dát slabší tři hvězdy a zapomenout.