Ruská klasika, která se neohraje. Mně se to furt líbí. edit: 2.1.2020 viděno o Vánocích s ruským originálním zvukem. Příběhu to nepřidá, ale za to si může v ruštině najít nové hlášky! Je to skoro jako vidět Mrazíka poprvé a fakt to stojí za tu trochu práce najít na internetu verzi s původním zvukem.
Luxusní komedie, stále pět hvězd, ale viděl jsem to dvakrát (možná třikrát, ale spíš ne :) ), ale už to nemělo takovou šťávu napodruhý. Skoro se mi chtěj dát čtyry hvězdy, ale některý hlody mi to prostě nedovolej.
Po prvních dílech jsem moc nechápal, co je na tom vtipného, ale časem jsem zjistil, jak dokonalý seriál je. Těšil jsem se na každý nový díl a Ricky Gervais se dostal do mé osobní top 20 herců. Naprostej souhlas s Don Corleone.
Když jsem to jako kluk sledoval, tak to byl jeden z mejch úplně naprosto nejoblíbenějších pořadů.. Á, taková škoda, že už to asi nikdy neuvidim. Edit: 26.12.2011 - teď nedávno jsem si stáhnul jeden díl, protože jsem si na to po delší době vzpomněl a už mě to zas tak nebavilo. Vlastně jsem to ani nedokoukal. Ale i tak je to pecka. Old-schoolová, ano, ale pecka.
Legndární film. Bill Murray ve své nejlepší formě. P.S. Nejlepší teď bylo, jak to zparodovali v Zombielandu. Celý kino řvalo smíchy. Nebo spíš já a ostatní jsem neslyšel.
Zvedám ze tří na čtyři hvězdy, protože tenhle film není obyčejnej a i po dlouhý době si z něj pamatuju spoustu detailů. Třeba sedm prstů, přítáhnutí měsíce, zvětšení prsou Jennifer Aniston :) a nabušený Lamborghini. Nebo to byla Corvetta? No, i tak čtyři hvězdy. P.S. A možná vlastně zvedám hodnocení i kvůli tomu, že tady všichni zatracujou konec filmu a já už si ho naštěstí nepamatuju.
Snad nejoblíbenější pohádka mého dětství, tvoe, jak já žral Leontýnku a trpaslíky a ty songy! Vlastně doteď se mi ty songy líběj. "Jsme v strašidelný kaši!"
Auta od pixaru jsou beze sporu jeden z nejlepších animovaných filmů posledních let. Příběh je vtipný, hlavní postavy nejsou nudné a najdeme i romantickou zápletku. Porsche se zamiluje do závodního autta! Komu by se tohle nelíbilo..
Absurdní komedie, která se vám může líbit pouze pokud máte rádi Jima Carreyho. Jestli vám na něm něco nesedí, nesedne vám ani tato komedie. Edit 26.12.2011 - no, s tímhle komentářem se sice už tak úplně neztotožňuju, ale nechám ho tu just for fun.
Rozhodně velmi nadprůměrnej seriál, vůbec se nedivim, že je tak úspěšnej, ale většina dílů si je podobnejch jak vejce vejci. Dr. House je stále stejně kousavej a přesně víte co od něj čekat. Já osobně upřednostňuju jiný seriály z lékařskýho prostředí (hlavně Chirurgové jsou supr).
Mrazík (1964)
Drž hubu! (2003)
RRRrrrr!!! (2004)
LLLlllllol!!!
Invaze (TV seriál) (2005)
Spíš celkem nuda. Nic moc se tam neděje a kvalit Lost a jim podobným nedosahuje.
Kancl (TV seriál) (2001)
Hry bez hranic (TV pořad) (1965)
Všeobecná deklarace lidských práv (1988)
Krásný animovaný počin. Tukana si zamilujete.
Jackass: Film (2002)
Asi jsem ujetej, ale mně se to fakt líbilo.
Kdopak to mluví (1989)
Jé, jak já bych to chtěl vidět s hlasem Bruce Willise. Ale i s dabingem to je super film.
Šakalí léta (1993)
Ale jo, lehkej nadprůměr a nějaký chytlavý songy. A stylovej Dejdar!
Bylo nás pět (TV seriál) (1994)
Bylo nás pět je jedna z mých nejoblíbenějších knížek a seriál jí dělá víc než důstojného zástupce. Prostě se to celý povedlo!
Limonádový Joe aneb Koňská opera (1964)
Totální a maximální pětihvězdičková záležitost a současně pro mě jedinej pořádnej Western!
Americká krása (1999)
Už jsem to říkal? Jeden z mejch nejoblíbenějších filmů vůbec! Koukal bych na to furt.
Leon (1994)
Tak tady Natalie předvedla, že byla, je a bude Herečka s velkým H.
Van Helsing (2004)
Náhodou celkem slušný! Rozhodně je to silně koukatelný, narozdíl od některých jiných filmů, pohybujících se v kategorii 60%...
Šifra mistra Leonarda (2006)
Přišlo mi to jako dost nudná záležitost. Kdysi jsem si chtěl přečíst i knihu, ale po zhlédnutí tohoto už ne.
Eragon (2006)
Kniha je o tooooolik lepší. Film se prostě nepoved, no. Ale aspoň jednu hvězdu si to zaslouží, vyloženej odpad to není.
Krotitelé duchů (1984)
Gilmorova děvčata (TV seriál) (2000)
Jak by řekl poeta: "Je to seriál, který v této uspěchané době, přinese klid a pohodu do vašich srdcí." A navíc jsou obě hlavní herečky dost kundice.
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál) (1997)
celkem nuda. Nikdy mě nebavilo se na to koukat.
Fimfárum Jana Wericha (2002)
Taková ptákovina děsná. Nikdy víc.
Xena (TV seriál) (1995)
Teď se na to občas kouknu na Cool a ta Xena, hmm, pěkná, v těch sedmi letech se mi nikdy tak nelíbila...
My z Kačerova (TV seriál) (1987)
Teď k vám, děti, z dálky letí kačer, hú-u. 100%
Kluci to taky chtěj... a pořád! (2002)
Tak zase prr, dát tomu odpad!, to se mi nechce, ale sračka to je. Většina vtipů byla dost mimo.
Božský Bruce (2003)
Ať žijí duchové! (1977)
Auta (2006)
Blbý a blbější (1994)
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999)
Nejlepší díl celé série. I když jsem asi jeden z mála, tak mě stejnak nejvíc baví a stále baví.
Dr. House (TV seriál) (2004)