Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (126)

plakát

Čarodějky - Čarodějky navždy (2006) (epizoda) 

Na to jak to slo od seste serie do kopru, tak posledni dva dily byly podle me udelany dobre. Ten posledni urcite.

plakát

Čarodějky - Zvířata a lidé (2000) (epizoda) 

Tři spolužačky Phoebe, jsou zoufalé, že nemají milence a tak se snaží pomocí kouzla změnit svá zvířata na muže. Podaří se jim to, ale vymkne z rukou, když oni muži začnou být poněkud krvelační.

plakát

Ulice strachu – 1. část: 1994 (2021) 

Stopy hruzy byly moje oblibeny knizky a precetla jsem jich v 90kach mraky. Nevim proc ale tahle serie ve me proste nevyvolala ten spravnej 90kovej feeling. No a co ty lesby jako, to fakt musej bejt lesby nasrany do kazdyho filmu?

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Tenhle seriál jsem měla vždycky ráda, myslím, že ani ne tak kvůli magii, ale spíš, že taky jsem z víc sester a je mi to jejich spolubydlení a sdílení prostě sympatické. První tři serie jsou ok. Pak už to postupně klesá, prostě ta Page mi není sympatická vůbec. Ale dobře, ještě by to jakž takž ve 4 té sérii udržela ta linka s Colem. 5tá a 6tá serie se neúprosně propadají a 7má a 8má to už je zoufalství. Shannen Doherty odešla na konci třetí serie a asi právě včas.

plakát

Panelstory aneb Jak se rodí sídliště (1979) 

Když jsem viděla první půlhodinu, tak jsem si říka tvl co to je! A ta hudba to byl brutal, taková psychedelika. Chvilku jsem přemýšlela jestli to jako vážně? Nebo si někdo dělá prdel? Ale po zkouknutí celýho filmu musím říct, že ač to bylo totální psycho, tak to ale autorka vlastne výborně vystihla, tu atmosféru, vztahy a vše okolo a že ta šílená hudba k tomu vlastně sedí. No a jelikož to je teda nezapomenutelný a výstižný dílko, tak 4 hvězdičky.

plakát

Nadosmrti (2021) 

Asi by se to dalo udelat lip, ale bavilo me to. Co bylo ale fakt hrozny ten strnulej ksicht hlavni postavy.. Ja nevim co si to s tim oblicejem udelala, ale i kdyz se usmeje, je to jakejsi divnej skleb. Projeveny emoce nula, nevypada ani nasrane ani litostne ani zoufale. Dokonce i kdyz se libala s manzelem v te chate tak se ji ty mrtvy koutky skoro nehnuly. Nevim jestli to byl zamer, ze jako mela byt jeji postava tak emocionalne vyprahla z blbyho manzelstvi, ale proste bylo to divny.

plakát

Disco Pigs (2001) 

Jojo ten film jsem videla asi 10 let zpatky a dodnes vidim zive scenu s vidlickou a ten jeho psycho pohled. Ja proste Cilliana Murphyho miluju no.

plakát

Příchuť lásky (2017) (seriál) 

Rekneme si to uprimne, na Cana Yamana se proste dobre diva. Sice to neni tak potrhly jako Erkenci kus (Ranni ptace - u nas jako Zasnena laska) ale je to celkem dobry, vetsinou herci i herecky jsou tam pekny, nosi peknou modu. Takovy relax, kde nemusite extra premyslet, protoze nejvetsi zapletka je, ze nekdo nekomu neco nerekl,  nekdo se nekomu libi, ale jediny co, tak na nej furt jen kouka. Ale koukatelny to je v pohode. Akorat skoda, ze vrcholem mezi hlavnimi postavami je tak max pusa.

plakát

Vzkaz v láhvi (1999) 

Uz od zacatku je to takovy divne melancholicky a desne tragicky. Jako jo chapu hlavniho hrdinu, ztratit manzelku, kterou miloval, musi byt kruty. I ta zapletka se vzkazy v lahvi nebyl uplne spatnej napad. Byvala bych tomu dala tri hvezdicky, ze pribeh kdyby byl pojatej jinak vlastne nebyl spatnej. Ale ten zprdelenej tragickej konec tomu dal korunu. Mnohem lepsi by podle me bylo, kdyby spustil tu lod co vyrobil, napsal posledni dopis manzelce, tim ritualem se rozloucil a mohl byt a hlavni hrdinkou. Takhle z toho udelali tragickej film od zacatku do konce a na to se znova fakt divat nepotrebuju.

plakát

Ohledně minulé noci (1986) 

Rob Lowe tady zamlada si je strašně podobnej s Ianem Somerhalderem.

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)