Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (126)

plakát

Griselda (2024) (seriál) 

Po dlouhe dobe serial, co me bavi.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Ale tak jako když od toho nečekáte zázrak tak docela dobrej film. Akorát ten konec uplně nevim jestli jsem pobrala, jasně dcera našla ten barák s krytem, ale zbytek teda venku pošel nebo co tím chtěli říct? Julia s tou holkou stojej venku a koukají jak vybuchuje město, zbytek jede v autě od chlapa co jim doporučil najít kryt. A jako dorazili tam nebo nakonec ta holka v krytu byla jediná?

plakát

SpongeBob v kalhotách: Film (2004) 

Tenhle díl je fakt vtipnej, moje oblíbená scéna je " Hoši, dejte si zmrzlinku, půjčím Vám za to svho pana Fouska" a přijede spuchlá zombie kočka :D ale těch scén je tam hodně vtipnejch, je to prostě dobrý.

plakát

Elvis (2022) 

Sorry, ale vic jak dve az tri hvezdy dat nemuzu. Prectete si knizku od Priscilly Presley "muj zivot s elvisem" a dozvite se mnohem vic o nem jako o clovekovi a tak nejak vic na urovni. Jako chapu, snimek musi byt v dnesni dobe strhujici, aby to asi vsichni zrali a aby to vydelalo. Na me to pusobi strasne prvoplanove, jako hlavne aby to bylo dramaticky, sokujici, wow. Hmm no pro me nic moc. Austin Butler dobry ale podoba taky nic moc ac se snazili. Pomalu vic podobnej Elvisovi bylo jeho maly ja. Ten opravdu vypadal jako Elvis kdyz byl malej. Tak snad jednou nekdo natoci film o Elvisovi ale se vsi gracii, vztahy a tim co se mu asi odehravalo v hlave, s detaily, o jeho romancich, vztahu s matkou, manzelkou atd. Ano sice by to byl asi 3 hodinovy film ale radsi dlouhy a lehce psychologicky nez uchvatny paskvil.

plakát

Blondýnka (2022) 

Zahraný dobře, působilo to artově, ale strašně depresivní podívaná. Jako matka co topí svoje malý děcko? Tak to je jako hnus, nadruhou stranu četla jsem před lety i biografii a otázka je, vzhledem k tomu jak byla Marylin mimo, co byla pravda a co ne. Každopádně můj názor na ni jako na člověka, pipina co se sebou nechala celej život akorát vorat. A ještě byla tak blbá, že šla dobrovolně na potrat a nechala si vzít pomalu to jediný, co by ju mohlo alespoň trochu dát nohama na zem. Takže kdo chce kam, pomozme mu tam a jestli ji to do smrti žralo - holt zkušnost s dost drahou platbou. Co víc říct. Já být takhle mimo a zařídit si takhle posranej život, co nemá pořádnou budoucnost, tak bych se možná odkráglovala dobrovolně i dřív než v 36.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Achich ouvej, jednicka Strange byl super - melo to pribeh, slapalo to. Tohle je roztahany a zdlouhavy, pribeh s silenou Vandou, nooo jako Benedikt je super, hral dobre ale tohle se pribehem a dejem moc nepovedlo.

plakát

Stranger Things - Kapitola druhá: Vecnova kletba (2022) (epizoda) 

Noo perfektne se to rozjelo. Sikanovana 11ka trochu nic moc, ale fajn satisfakce, kdyz uz tu kravu Angelu nemohla ztrestat svym umem, tak  alespon ze ji dala pres hubu tou brusli.

plakát

Candy: Smrt v Texasu (2022) (seriál) 

Ja mam tyhle sedmdesatkovy a osmdesatkovy mordy proste rada, takze za me 5. A Jessica byla fakt dobra, celkem se i podobala te realne Candy. A prozivala jsem to s ni.

plakát

365 dní: Ten den (2022) 

Tak to nepochopis... jako i ta knizka je lehce brakova literatura, ale delo se tam toho dost, ve filmu chybi skoro vse. A hlavne udelali ten pribeh do filmu uplne jinak. Massimuv bracha vubec nemel co do cineni s tim jak dopadla na konci Laura, jestli si to dobre pamatuju, tak Laura ho videla pri sexu s Annou, myslela si ze to je Massimo, vzala veci a s Olgou odjely nejdriv do Polska, pak do Madarska. Pak se to vysvetlilo. Bratr odhrcel myslim zpet do Anglie nebo kam a zmizela i Anna o te uz pak v knizce nic nebylo. Pak ok, Nacho odvezl Lauru, ale ze ji unesl, ne ze si s nim vyrazila na vylet. Pak ona dostala v tom baraku Nachovyho fotra sodu, ale to dostala ji od toho chlapa z jednicky kterej ji chtel ojet na te diskotece kde provokovala. A Massimo mu tehdy prostrelil ruce aby uz si nikdy nehrabl. Proto se ten chlap chtel pomstit a Lauru brutalne zmydlil. A dokonce myslim ze ten chlap chodil s Nachovou sestrou a ze to decko cekala s nim. Pak probehla prestrelka, zastrelili toho chlapa, Nachova otce. A tim to koncilo. Tady ten film trictvrtina je sex a hudba a opet sex a hudba pak slatana uplne jina historka, kterou nas ohromili posledni pul hodiny a cau. No tak to se opravdu nepovedlo.

plakát

Po stopách vraha (2021) 

Tohle Fox celkem sedlo, jako policajtka nevadi, ze ma furt strnulej vyraz. V tyhle roli se mi libila. Film celkove prumer max tri hvezdicky.