Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (389)

plakát

Bullet Train (2022) 

Absolútna šupa, už dlho som nevidel tak namakaný film, bavil som sa od začiatku až do konca. Wau

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Veľmi dobré a vtipne spracované. Naozaj som sa bavil a to aj napriek tomu, že som akosi šípil rozuzlenie celej detektívky až príliš skoro. Takže na záver som zostal síce bez prekvapenia a predsa veľmi očarený skutočne podareným seriálom. Teším sa na pokračovanie.

plakát

Válečná jeptiška (2020) (seriál) 

Trochu lepšie zefektovaná a určite krajsia Buffy krotiteľka upírov pre násťročných. Nič viac od toho netreba čakať.

plakát

Trol (2022) 

Áno, nórska Godzilla šmahnutá Kongom a ešte k tomu so super mytologickým podtextom. Väčší guláš to už byť nemohol a predsa, napriek klišé scenáru, hláškam a ešte aj pajcnutým efektom som sa, kupodivu, aj pobavil. Rada na záver: hlavne sa na to nepozerajte s očakávaniami - žiadnymi- a užívajte si Nórsko v celej jeho farebnosti. Potom to možno skamenie na priemerných troch hviezdičkách.

plakát

Black Adam (2022) 

Vonku je hnusná zima, že ani psa tam nie je radno poslať a tak sa človek chce ísť zohriať niekde do paškvilného Babylonu s očakávaním poriadnej fantasy zabavy a vtipu... A to je tak všetko, čo k tomu môžem povedať. Škoda.

plakát

Princezna rebelka (2021) 

My sme sa celkom pobavili a k tomu fajnové stredoveké kulisy, ktoré nie sú v animákoch vôbec opozerané, hmm, super.

plakát

Pluk mizerů (2022) (seriál) 

Vynikajúci seriál, ktorý má len jednu chybu - tých šesť častí bolo ako jednohubka a tu by som prijal ďaleko viac.

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Z predlohy si tvorcovia požičali len tri veci. Kulisy, meno hlavnej postavy a názov celého snímku. A napriek tomu to celkom šľapalo, bolo to naturálne, ostré a sadistické ako asi len vojna vie byť. Oceňujem aj širšie historické odbočky - nielen vlakové vyjednávanie, ale tiež správanie generalít, odkazy na podhubie nastupujúcich ideológií atď. Snáď len záver ma trochu zamrzel. V predlohe totiž ide o jednu z mnohých zbytočných smrtí, tu to potrebovali ešte okoreniť aj prívlastkom posledná. No nič, asi každý rozumieme inak hláseniu: "Na západe nič nové."

plakát

Černý telefon (2021) 

Ako horror to síce moc neúčinkovalo, ale stále som sa super bavil, aby som ocenil nadpriemerným hodnotením. A pritom to bolo miestami aj celkom priehľadné a aj celkom predvídateľné... no hlavne a to príliš nebralo vazne a vďaka tomu to bolo veľmi hutné, napínavé a zábavné.

plakát

Halloween končí (2022) odpad!

Mal som pocit, že niekto si zo mňa striela. Takto odporne si vytrieť riť s jedným skvelým kultom by malo byť trestné.